Nicola Peltz Beckham, mesaj emoționant pe rețelele sociale

Nicola Peltz Beckham, tânăra soție a lui Brooklyn Beckham, a postat un mesaj trist pe contul său de Instagram, alimentând zvonurile conform cărora nu ar avea o relație bună cu soacra sa, Victoria Beckham.

Nicola Peltz Beckham, mesaj emoționant pe rețelele sociale

Nicola Peltz Beckham a făcut o postare pe contul său de Instagram, unde este urmărită de 2,7 milioane de persoane, care i-a îngrijorat fanii. Actrița s-a pozat cu lacrimi pe obraji și a postat imaginea alături de un text în care își exprimă tristețea, aparent din dorința de a le împărtăși urmăritorilor ei și o imagine mai puțin cosmetizată a vieții sale. Postarea, însă, nu a făcut altceva decât să alimenteze printre fani zvonurile conform cărora aceasta ar avea o relație dificilă cu soacra ei, Victoria Beckham.

Nicola Peltz Beckham s-a căsătorit anul acesta cu Brooklyn Beckham, fiul cel mare al fostului fotbalist David Beckham și al soției sale, designerul Victoria Beckham. Nunta fastuoasă organizată la reședința părinților miliardari ai Nicolei a fost curând umbrită de zvonuri conform cărora chiar nunta, precum și rochia de mireasă, ar fi condus la un conflict deschis între tânăra mireasă și soacra ei.

Postarea făcută de Nicola Peltz Beckham a fost însoțită de textul:

„Uneori îmi este greu să arăt părțile mele mai triste. Crescând cu 7 frați și surori și cu doi părinți foarte puternici am devenit dură, mi-au întipărit în mine puterea de a nu-i lăsa pe alții să mă pună la pământ sau să mă rănească. Asta m-a făcut să îmi construiesc un zid în față ca să mă protejez, mai ales în această industrie. Toți avem zile în care îi lăsăm pe alții să ne pună jos și este OK să fii rănit de asta. Am zis să scriu ceva pentru că nu arăt niciodată aici acea parte din mine. Am vrut să arăt și această parte. Vă iubesc pe toți și apreciez enorm toată susținerea. Înseamnă mult când sunteți atât de buni aici, și vreau să știți că vă văd, vă aud, și că asta înseamnă mult pentru mine 💘,”

O mulțime de celebrități s-au grăbit să își arate susținerea pentru tânără, după această postare, începând chiar cu soțul ei. „Ai cea mai uimitoare inimă. Te iubesc atât de mult xx”, a scris acesta. „Frumoasă Nicola, ne-am întâlnit cu mulți ani în urmă și evident că am fost transfigurată. De bunătatea ta. De grația ta. Eram slăbită și obosită și mult mai bătrână decât cei din jurul tău, și tu ai ascultat. Pentru totdeauna te voi considera un copil angelic. În orice dispoziție ești și orice sentimente ai. Îți trimit o îmbrățișare”, a scris Selma Blair. „Te iubesc”, i-a transmis Paris Hilton.

Nicola Peltz Beckham este fiica miliardarului Nelson Peltz și a soției sale, Claudia Heffner. Zvonurile despre un presupus conflict între aceasta și soacra ei au apărut atunci când o sursă a dezvăluit presei că cele două au început să aibă neînțelegeri în legătură cu pregătirea nunții. Sursa a spus pentru Page Six că cele două „nu se suportă și nu își vorbesc”, dar și că zilele premergătoare nunții au fost „oribile”, cauza fiind faptul că Nicola nu și-a dorit implicarea Victoriei Beckham în pregătiri. „Nu îi spunea nimic Victoriei. Comunicarea era minimă.” Aceeași sursă a afirmat și că Brooklyn Beckham are acum o relație tensionată cu părinții lui. „Nu prea au vorbit în ultimele luni.”

Citește și:
Imaginile cu care Georgina Rodriguez a impresionat pe toată lumea. Cum le-a surprins iubita lui Cristiano Ronaldo pe două dintre fetițele lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people