Selma Blair dezvăluie că a fost agresată sexual în adolescență de directorul liceului

Actrița în vârstă de 49 de ani dezvăluie în noua sa carte de memorii că a fost abuzată sexual în timpul liceului.

Selma Blair dezvăluie că a fost agresată sexual în adolescență de directorul liceului

Selma Blair a dezvăluit în noua sa carte de memorii, Mean Baby, că a fost agresată sexual în adolescență de către directorul liceului. Actrița din Cruel Intentions a povestit că incidentul s-a petrecut în primul an de liceu, înainte de vacanța de iarnă.

„Credeam că e cel mai grozav bărbat pe care l-am întâlnit vreodată. Frumos. Înalt. Atât de generos”, spune Selma în carte despre directorul liceului care a agresat-o sexual. „Sunt sigură că vă puteți da seama încotro se îndreaptă lucrurile. Dar la acel moment eu nu mi-am dat seama. Aveam încredere în autoritate. Eram doar o adolescentă”, mai spune actrița în vârstă de 49 de ani.

Aceasta povestește apoi în carte că a intrat în biroul directorului înainte de vacanța de iarnă pentru a-și lua rămas-bun și pentru a face schimb de cadouri.

„Ne-am îmbrățișat. Mâna lui a ajuns pe spatele meu. Buzele lui erau pe gura mea. Te rog, m-am gândit. Te rog nu mă atinge sub pantaloni, pantalonii mei Ralph Lauren, aprobați de codul vestimentar, în care am băgat cu grijă o cămașă în carouri. Te rog. Ești un adult și te iubesc. Te rog nu îți pune mâna în pantalonii mei. Dar a făcut-o.”, scrie Blair în Mean Baby.

Actrița precizează și că directorul liceului nu a violat-o și nici nu a amenințat-o, însă că bărbatul „m-a distrus. Nu s-a mai întâmplat nimic niciodată, dar nu mă mai simțeam în siguranță.”

Selma Blair mărturisește că i-a povestit mamei sale incidentul, însă că aceasta nu a luat nicio măsură, sfătuind-o doar să nu mai spună nimănui ce s-a întâmplat. „Când i-am spus mamei mele că m-a sărutat, a respirat adânc. „Nu trebuie să spui nimănui. E iubit la școală. Și o să ai probleme. Îmi pare rău.”

Actrița continuă: „La sfârșitul clasei a XII-a, a venit să mă felicite pentru că obținusem un premiu pentru scris. Apoi s-a întors către mama mea și i-a spus: „Trebuie să fiți foarte mândră.” Ea s-a uitat la el cu fața împietrită. „Știu ce ai făcut. Stai departe de fata mea.” Apoi el a plecat.”

Citește și:
Amber Heard o menționează pe Kate Moss, fosta iubită a lui Johnny Depp, în procesul de defăimare

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people