Amber Heard susține că fostul său soț, Johnny Depp, a abuzat-o sexual

Amber Heard a mărturisit că Johnny Depp a abuzat-o sexual cu o sticlă și că a amenințat-o cu moartea.

Amber Heard susține că fostul său soț, Johnny Depp, a abuzat-o sexual

Amber Heard și-a continuat mărturia în procesul de defăimare pe care Johnny Depp l-a intentat împotriva sa. Actrița în vârstă de 36 de ani a povestit în instanță un incident terifiant ce a avut loc în Australia, la doar o lună după nunta lor din 2015. Vizibil emoționată și cu lacrimi în ochi, aceasta a declarat că Depp a abuzat-o sexual cu o sticlă.

„Mă uitam în ochii lui și nu l-am mai văzut pe el. Nu era el. Nu am fost atât de speriată în viața mea”, a declarat afectată Amber. „Îmi lovea capul de spatele barului și nu puteam să respir. Îmi amintesc că am încercat să mă ridic să-i spun că mă rănește cu adevărat. Nu puteam respira. Nu puteam să ajung la el. Nu m-am putut ridica.”

Rememorând scena, Heard a început să plângă, iar apoi a povestit cum Depp ar fi abuzat-o.

„Următorul lucru pe care mi-l amintesc e că eram aplecată invers pe bar și mă uitam la lumina albastră. Spatele meu era pe blat. Am crezut că mă lovea cu pumnul. Am simțit această presiune pe osul pubian. Am crezut că mă lovește. Îi simțeam brațul mișcându-se. Părea că mă lovește. Simțeam doar această presiune. Nu simțeam durere, era doar această presiune asupra osului meu pubian.”

„Nu-mi amintesc ce am spus, îmi amintesc doar că stăteam nemișcată, că nu voiam să mă mișc. Îmi amintesc că m-am uitat prin cameră, îmi amintesc că m-am uitat la toate sticlele sparte, și îmi amintesc că nu am vrut să mă mișc pentru că nu știam dacă sticla pe care o avea în mine era spartă. Nu o simțeam. Nu simțeam durere, nu simțeam nimic. Îmi amintesc că m-am gândit: „Te rog, Doamne, să nu fie spartă!”.

Actrița le-a mai spus judecătorilor că nu mai știe cum s-a încheiat noaptea, însă își amintește că Depp „mă implora să nu plec… Nu știu dacă asta a fost înainte sau după incident. Am doar acea amintire. Îmi amintesc că am luat o grămadă de somnifere – nu o grămadă, ci doar două, ceea ce este foarte mult pentru mine.”

De asemenea, Amber Heard a precizat și că actorul a amenințat-o cu moartea, spunându-i în nenumărate rânduri: „O să te omor, la naiba!”.

Întrebată dacă „s-a confruntat cu vreo durere” în timpul incidentului violent, actrița a răspuns că: „Nu am suferit, nu… Nu mă gândeam la asta. Aveam inima zdrobită. În cele din urmă, mi-am dat seama că aș putea fi rănită pentru că sângeram. Dar m-am convins singură că sticla nu s-a spart. Disconfortul pe care l-am simțit după aceea a pălit în comparație cu cât de speriată și șocată eram.” Însă a precizat că a sângerat și că a avut mai multe tăieturi, atât la nivelul brațelor, cât și al picioarelor, precum și vânătăi în zona maxilarului.

Citește și:
Bradley Cooper, fotografie alături de fosta lui iubită, Irina Shayk. Cum au fost surprinși cei doi la Met Gala 2022

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people