Johnny Deep i-a cerut fostei sale soții, Amber Heard, să îl rănească cu un cuțit. „Mi-ai luat tot. Îmi vrei și sângele, ia-l”

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru defăimare, după ce aceasta a publicat un eseu în care mărturisea că este o victimă a violenței domestice.

Johnny Deep i-a cerut fostei sale soții, Amber Heard, să îl rănească cu un cuțit. „Mi-ai luat tot. Îmi vrei și sângele, ia-l”

Procesul de defăimare pe care Johnny Deep l-a intentat împotriva lui Amber Heard continuă cu noi dezvăluiri șocante. Recent, actorul a mărturisit că el și Amber au avut o întâlnire dramatică în iulie 2016, la două luni după ce fosta sa soție i-a cerut divorțul.

Depp a dezvăluit curții că s-au întâlnit într-o hotel din San Francisco și că i-a cerut lui Amber să îl taie cu un cuțit.

„Aveam un cuțit în buzunar. Am scos cuțitul și i-am spus: ‘Ia-l, taie-mă. Asta e ceea ce vrei să faci. Mi-ai luat tot. Îmi vrei și sângele, ia-l’. Ea a spus ‘Nu, nu’. I-am spus ‘Dacă nu îl iei, asta e tot ce mi-a mai rămas’. Dacă nu făcea ea asta, aveam de gând să o fac eu. Eram la capătul puterilor. Eram distrus.’, a povestit Depp judecătorilor.

Întrebat de unul dintre avocații săi cum a decurs întâlnirea, Depp a precizat că „nu tocmai grozav”. „Nu înțelegeam de ce am fost chemat la ea din moment ce în toate știrile se presupunea că aș fi făcut acele lucruri îngrozitoare. M-am întâlnit cu ea în speranța că va retrage minciunile pe care le prezenta lumii. În niciun caz nu era pregătită să facă asta. Nu puteam înțelege de ce eram acolo. Îmi fusese luat totul”, a povestit actorul.

De asemenea, în timpul audierii a fost prezentată și o convorbire telefonică, pe care Depp și Amber au avut-o undeva între luna mai și luna iulie a lui 2016. În înregistrare se poate auzi cum Amber îl provoacă pe Johnny să intenteze un proces împotriva ei și să susțină că el este o victimă a violenței domestice.

„Spune-le oamenilor că a fost o ceartă corectă și vezi ce părere au judecătorii și juriul. Spune lumii ‘Eu, Johnny Depp, un bărbat, sunt o victimă o violenței domestice și vezi câți oameni te vor crede sau vor fi de partea ta'”. Întrebat de către avocata sa, Camille Vasquez, ce a răspuns la această provocare, Deep a spus: „I-am zis: ‘Da, sunt'”.

Citește și:
Jada Pinkett Smith, noi declarații despre incidentul de la Premiile Oscar

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people