Jada Pinkett Smith, noi declarații despre incidentul de la Premiile Oscar

Jada Pinkett Smith a transmis un mesaj prin intermediul emisiunii sale, Red Table Talk.

Jada Pinkett Smith, noi declarații despre incidentul de la Premiile Oscar

Red Table Talk, emisiunea prezentată de Jada Pinkett Smith a revenit miercuri pe Facebook Watch cu cel de-al cincilea sezon. Chiar dacă primul episod a fost înregistrat înainte de incidentul violent de la Premiile Oscar, show-ul începe cu o declarație din partea soției lui Smith, ce vizează scandalul în care familia sa a fost implicată.

„Având în vedere toate lucrurile care s-au întâmplat în ultimele săptămâni, familia Smith s-a concentrat asupra unei vindecări profunde”, se arată în mesajul scris. „Unele dintre descoperirile legate de vindecarea noastră vor fi împărtășite în emisiune la momentul potrivit. Până atunci, emisiunea va continua să ofere testimoniale puternice, pline de inspirație și vindecătoare, așa cum este cel al primului nostru invitat.”

După această declarație show-ul continuă cu o înregistrare în care apar Pinkett Smith, fiica sa, Willow Smith, dar și mama ei, Adrienne Banfield Norris. Prima invitată din acest sezon este cântăreața Janelle Monáe.

Nu este însă pentru prima oară când Jada vorbește despre „vindecarea” de care familia sa are nevoie în aceste momente. „Este un anotimp al vindecării și eu sunt pregătită pentru el”, scria aceasta la sfârșitul lunii martie pe contul său de Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)


Will Smith l-a lovit pe Chris Rock în timpul galei Premiilor Oscar 2022, după o glumă pe care acesta a făcut-o despre soția lui Smith, Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie.

Chris Rock era pe scenă și prezenta premiul pentru cel mai bun documentar. El a făcut mai multe glume despre câteva persoane care se aflau în public, inclusiv despre Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith. „Jada, te iubesc. Abia aștept să văd G.I. Jane II”, a spus Rock.

După ce comediantul a făcut această glumă, Will Smith a urcat pe scenă și i-a dat o palmă. Chris Rock, care era vizibil șocat de ceea ce tocmai s-a întâmplat, a spus imediat după: „Will Smith tocmai m-a lovit. Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii.” Ulterior, Smith s-a întors la locul său și a spus: „Nu mai pronunța numele soției mele cu gura ta nenorocită.”

În urma acestui episod violent, Academia de Film i-a interzis să participe la Premiile Oscar timp de 10 ani.

„Consiliul de administrație a decis că, pentru o perioadă de 10 ani începând cu 8 aprilie 2022, lui Will Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, în persoană sau virtual, inclusiv la premiile Academiei', arată un comunicat al organizatorilor galei.

Cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar trebuia să fie o celebrare a numeroaselor persoane din comunitatea noastră care au făcut o muncă incredibilă în ultimul an; totuși, acele momente au fost umbrite de comportamentul inacceptabil și dăunător al lui Will Smith”, se mai arată în declarația oficială.

„Accept și respect decizia Academiei”, a fost reacția lui Will Smith.

Citește și:
A$AP Rocky, arestat în Los Angeles. Iubitul Rihannei a fost ulterior eliberat pe cauțiune

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people