Un clip video din 2019 cu Will Smith și soția lui, Jada, a devenit viral. Care este motivul

Un clip video din 2019 în care Will Smith îi cere soției sale, Jada, să nu mai vorbească în public despre relația lor a luat cu asalt rețelele sociale.

Un clip video din 2019 cu Will Smith și soția lui, Jada, a devenit viral. Care este motivul

La scurt timp de la incidentul violent ce a avut loc la gala Premiilor Oscar, Will Smith și soția sa, Jada, atrag din nou atenția întregii lumi. De data aceasta este vorba despre un clip video pe care Jada Pinkett Smith l-a postat pe contul său de Instagram în 2019. În înregistrare, Jada îi cere lui Will să vorbească despre relația lor, însă actorul se arată extrem de deranjat de abordarea soției sale. Aceasta precizează că Esther Perel va fi invitată în cadrul show-ului său Red Table Talk și îl întreabă pe Smith dacă consideră că sfaturile autoarei au fost de ajutor în redefinirea relației lor.

„Știi că Esther Perel o să fie invitată la Red Table. Ai spune că a jucat un rol esențial în redefinirea relației noastre?”, îl întreabă Jada. Will, vizibil deranjat, îi răspunde: „Aș spune să nu mai începi să mă filmezi fără să mă întrebi înainte.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Însă Jada Pinkett Smith ignoră dorința soțului ei, întoarce camera către ea și spune:

„Încă mă confrunt cu prostii.” Apoi, îl întreabă din nou pe Will: „Ai spune că ne-a ajutat să vindecăm durerea pe care ne-am provocat-o unul altuia?”

Will Smith încearcă să pună capăt clipului video, răspunzându-i:

„Nu mă poți folosi pur și simplu pentru social media. Nu începe să filmezi când sunt în casa mea. Nu începe să filmezi.”

Jada încheie videoclipul invitându-și fanii să îi urmărească emisiunea.

„Vă rog să vă uitați la Esther fiindcă ne-a ajutat foarte mult. Nu vă puteți da seama?”, spune ironic soția lui Will Smith.


În plus, Will Smith se confruntă cu o umilință suplimentară pe fondul controversei sale de la premiile Oscar. Fostul iubit al soției sale, August Alsina, a făcut referire la relația cu Jada Pinkett Smith într-una din piesele sale și promite să lanseze și o carte în care va oferi detalii legate de timpul petrecut împreună.

Jada a recunoscut că a avut o aventură cu August în 2020 și chiar a discutat despre acest aspect cu soțul ei în talk show-ul său Red Table Talk. Vedeta a numit aventura cu artistul, în vârstă de 29 de ani, drept o „încurcătură”, însă noi detalii sunt pe cale să iasă la iveală în cartea ce urmează a fi lansată de Alsina.

Cei apropiați lui August au spus că povestea lui a fost în mijlocul unui război de licitații între editori. O sursă apropiată a acestuia a declarat că artistul urmează să semneze un contract extrem de valoros pentru dezvăluirile pe care le va face.

„August se pregătește să semneze un contract de carte pe bani mulți, care va detalia relațiile sale romantice cu Jada. Întotdeauna a susținut că Will i-a dat permisiunea să aibă o aventură cu Jada, lucru pe care ei l-au negat public. August va detalia timpul petrecut cu Jada și va vorbi, de asemenea, despre modul în care și l-au petrecut, locuind în casele deținute de Will atunci când era plecat la filmări”, a spus sursa pentru The Sun.

Relația lui August și Jada a fost dezvăluită pentru prima dată în vara anului 2020, când el a susținut că a avut o aventură cu ea pentru o perioadă lungă. Vorbind despre relația lor la acea vreme, August a spus: „M-am dedicat total acestei relații ani de zile.” August a insistat, de asemenea, că Will știa de dragostea lor și și-ar fi dat acordul.

Citește și:
Primele imagini cu Bruce Willis, după ce a anunțat că renunță la actorie, diagnosticat fiind cu afazie

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video