VIDEO: Jada Smith a râs după ce soțul ei l-a lovit pe Chris Rock, pe scena Premiilor Oscar

Jada Smith a fost surprinsă într-un videoclip când a râs în momentul în care soțul ei l-a lovit pe Chris Rock pe scena Premiilor Oscar.

VIDEO: Jada Smith a râs după ce soțul ei l-a lovit pe Chris Rock, pe scena Premiilor Oscar

Jada Pinkett Smith a fost văzută râzând după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, pe scena Premiilor Oscar 2022. Un utilizator de TikTok a distribuit un videoclip în care soția actorului a izbucnit în râs, în timp ce el se întorcea la locul lui, în public.

Jada Smith, surprinsă în timp ce râdea la gestul soțului ei

Cu toate acestea, în momentul în care Will, în vârstă de 53 de ani, a început să strige către Rock: „Scoate numele soției mele afară din gura ta!”, s-a observat cum Jada și-a schimbat complet atitudinea, devenind brusc serioasă. Ulterior, când comediantul de pe scenă a numit seara Premiilor Oscar și incidentul cu Will Smith „cea mai mare noapte din istoria televiziunii”, soția actorului a chicotit.

@justinunsworth1 #oscars #oscarserraofficial #chrisrock #willsmith #fyp #tiktok #foryoupage ♬ original sound – Justin Unsworth

Actorul și-a cerut scuze public

Smith, care a câștigat ulterior Oscarul pentru cel mai bun actor pentru rolul său din „Regele Richard”, și-a transmis luni scuzele publice pentru actul său de violență împotriva comediantului, dar și către toată audiența.

„Aș vrea să îmi cer scuze public ție, Chris. Am exagerat și am greșit. Îmi este rușine și acțiunile mele nu sunt o dovadă a bărbatului care îmi doresc să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume plină cu dragoste și bunătate„, a scris Will Smith.

De asemenea, Will Smith și-a transmis părerea de rău și către „Academie, producătorii show-ului, celor care au asistat din sală și tuturor din lume care au urmărit emisiunea”, dar și „familiei Williams și familiei Regelui Richard”. Declarațiile au fost făcute pe contul său personal de Instagram.

Academia a condamnat acțiunile lui Smith și a lansat o analiză oficială a incidentului pentru a determina consecințele încălcării codului său de conduită. Academia și-a cerut scuze, de asemenea, și către Chris Rock pentru ceea ce a trăit în timpul ceremoniei. Între timp, Rock a declarat miercuri seară publicului din Boston, venit la un spectacol de stand-up, că „încă procesează” ceea ce s-a întâmplat. Anterior, acesta a refuzat să depună un plângere la poliție împotriva lui Smith.

Citește și:
Jorge a recunoscut că și-a înșelat actuala soție înainte de a se căsători: „M-a prins'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people