Chris Rock, primele declarații după incidentul de la Premiile Oscar: „Încă procesez ceea ce s-a întâmplat”

Chris Rock a vorbit pentru prima dată despre incidentul cu Will Smith de la Premiile Oscar 2022.

Chris Rock, primele declarații după incidentul de la Premiile Oscar: "Încă procesez ceea ce s-a întâmplat"

Chris Rock rupe tăcerea în ceea ce privește incidentul de laPremiile Oscar, când Will Smith l-a lovit pe scenă după ce a făcut o glumă despre soția actorului, Jada Pinkett Smith. Smith și-a cerut scuze față de Chris Rock într-o declarație, susținând că „nu este loc pentru violență.”

Comediantul în vârstă de 57 de ani a avut un show de stand-up la The Wilbur în Boston miercuri seară, acolo unde a vorbit despre incidentul care a avut loc la decernarea Premiilor Oscar 2022.Chris Rocka spus că încă procesează ceea ce s-a întâmplat, semn că l-a afectat considerabil. Actorul a fost primit de public cu strigăte și aplauze și le-a declarat fanilor că va vorbi, la un moment dat, despre acest incident într-o manieră serioasă.

Chris Rock, declarații surprinzătoare despre incidentul violent de la gala Premiilor Oscar

Deși au fost câțiva din mulțime care strigau „Will Smith” în timpul spectacolului, Rock nu a făcut foarte multe comentarii pe seama incidentului și nu a menționat niciodată numele lui Will Smith.

„Nu am multe de spus despre ceea ce s-a întâmplat. Încă procesez, iar la un moment dat voi vorbi despre asta. Cu excepția câtorva lucruri ciudate, viața este destul de bună acum.”, a spus Chris Rock în cadrul spectacolul său.

După incidentul din timpul decernării Premiilor Oscar 2022, biletele pentru viitoare spectacole de stand-up ale lui Chris Rock s-au vândut în timp record. De asemenea, și la spectacolul de miercuri oamenii au stat la cozi interminabile pentru a intra în sală.

Chris Rock a refuzat că depună plângere la poliție împotriva luiWill Smithpentru actul de violență de pe scenă. Academia Americană de Film a reacționat, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter, în urma incidentului care a avut loc în timpul galei Premiilor Oscar, susținând că nu acceptă violența sub nicio formă.

Citește și:
Ce este Afazia, afecțiunea care l-a forțat pe Bruce Willis să renunțe la actorie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people