Will Smith, despre „factorul declanșator al episoadelor lui violente”. Actorul și-a văzut mama agresată de tatăl lui

Will Smith a descris în memoriile sale cum asista la violențele dintre părinții lui, influentându-i acțiunile din prezent.

Will Smith, despre „factorul declanșator al episoadelor lui violente”. Actorul și-a văzut mama agresată de tatăl lui

Will Smith a recunoscut în memoriile sale că devine violent atunci când se simte „laș”. Confesiunile actorului în cartea „Will”, care a fost lansată în noiembrie anul trecut, aruncă o lumină nouă asupra acțiunilor sale la Oscar, care au șocat lumea. Artistul l-a lovit pe prezentatorul Chris Rock în momentul în care acesta a făcut o glumă deplasată la adresa soției lui.

Actorul, martor în fața violențelor dintre părinți

Smith a scris în cartea sa că, văzându-l pe tatăl său bătându-și brutal soția când el avea nouă ani „a definit cine este el astăzi mai mult decât în ​​orice alt moment”. Starul din „Men in Black” a recunoscut că „s-a considerat întotdeauna un laș” pentru că nu a intervenit pentru a-și apăra mama și a spus că s-a gândit la sinucidere din cauza rușinii.

În timp ce Chris Rock prezenta Oscarul pentru cel mai bun documentar, Smith a urcat pe scenă și l-a lovit cu palma peste față, după ce comediantul a făcut o glumă la adresa soției lui, Jada. În timp ce acțiunile lui Smith au împărțit telespectatorii și comentatorii în două tabere, motivele sale pentru a acționa așa cum a făcut-o sunt evidente în memoriile sale.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Will Smith, violent din cauza experiențelor traumatizante

În cartea „Will”, Smith și-a amintit că atunci când cariera sa de rapper a început să o ia pe o cale descendentă, fiind într-un conflict cu DJ Jazzy Jeff, colaboratorul său de lungă durată, l-a rănit profund. Smith a scris că episodul „a activat cel mai violent declanșator al său: s-a luptat toată viața să nu fie un laș'”

Atitudinea lui Smith își are originea la vederea propriului său tată, Willard Smith Sr, bătându-și soția când el era copil și a fost bântuit de vinovăție pentru tot restul vieții. Smith și-a amintit de un episod îngrozitor, când avea nouă ani, când „l-a văzut pe tatăl său lovind-o pe mama lui într-o parte a capului atât de tare încât s-a prăbușit”.

„Am văzut-o scuipând sânge. Acel moment, în acel dormitor, probabil mai mult decât orice alt moment, a definit cine sunt eu astăzi. În tot ceea ce am făcut de atunci, premii și premii, în lumina reflectoarelor și atenție, personaje și râsete, a existat un șir subtil de scuze pentru mama mea pentru lipsa mea de acțiune din acea zi.”, a spus Smith.

Will Smith a scris că „ar face întotdeauna prea multe” în relațiile sale și că „încerca cu disperare să-și mulțumească” partenera. Relația dificilă a lui Smith cu alți bărbați a izbucnit când Jada s-a împrietenit cu regretatul rapper Tupac Shakur, o prietenie despre care Smith spune că l-a „torturat”. Actorul a simțit că Tupac era mai „masculin” și avea o „gelozie furioasă” față de el, care l-a făcut să se simtă „nepotrivit” pentru partenera lui. Când Jada l-a ales pe Smith, a simțit că a fost un „tip de victorie ciudată” care l-a făcut să se simtă rușinat de el însuși.

Smith a părut să facă aluzie la experiențele sale în discursul de acceptare pentru Oscarul pentru cel mai bun actor când a vorbit despre „protejarea” familiei sale.

Citește și:
Câștigătorii Premiilor Oscar 2022 – lista completă

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video