Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock la Premiile Oscar 2022, după ce a făcut o glumă la adresa soției sale

Will Smith l-a lovit pe Chris Rock în timpul galei Premiilor Oscar 2022, după o glumă pe care a făcut-o despre soția sa, Jada Pinkett Smith.

Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock la Premiile Oscar 2022, după ce a făcut o glumă la adresa soției sale

Aseară a avut loc cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar, decernate de către Academia Americană. În timpul decernării premiilor, a avut loc un incident violent care a devenit viral în scurt timp.

Chris Rock era pe scenă și prezenta premiul pentru cel mai bun documentar. El a făcut mai multe glume despre câteva persoane care se aflau în public, inclusiv despre Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith. „Jada, te iubesc. Abia aștept să văd G.I. Jane II”, a spus Rock.

După ce comediantul a făcut această glumă, Will Smith a urcat pe scenă și i-a dat o palmă. Chris Rock, care era vizibil șocat de ceea ce tocmai s-a întâmplat, a spus imediat după: „Will Smith tocmai m-a lovit. Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii.” Ulterior, Smith s-a întors la locul său și a spus: „Nu mai pronunța numele soției mele cu gura ta nenorocită.”

Potrivit ET, după ce a avut loc acest incident, Denzel Washington și Tyler Perry au discutat cu Will Smith în timpul unei pauze publicitare și au încercat să îl calmeze. 

Jada Pinkett Smith a vorbit deschis despre faptul că se confruntă cu alopecia, o afecțiune cu care a fost diagnosticată în 2018. Actrița a făcut mărturisiri despre problemele legate de căderea părului în cadrul unui episod din emisiunea Red Table Talk. La vremea respectivă, soția lui Will Smith spunea: „A fost înspăimântător când a început. Eram într-o zi la duș și aveam o mulțime de șuvițe de păr în mână.”


De asemenea, Will Smith a câștigat premiul Oscar la categoria cel mai bun actor pentru performanța din King Richard, film în care îl joacă pe Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venus și Serena Williams, care își îndrumă fiicele spre succesul în tenis. În timpul discursului său de acceptare, actorul și-a cerut scuze pentru incidentul care avusese loc înainte.

„Vreau să îmi cer scuze față de Academie și față de toți colegii mei nominalizați. Dragostea te împinge să faci lucruri nebunești. Sper că Academia o să mă mai invite.”

Citește și:
Vedete pe covorul roșu la Premiile Oscar 2022 (GALERIE FOTO I)

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people