Ce riscă Will Smith, după ce l-a lovit pe Chris Rock la Premiile Oscar. Anunțul Academiei de Film: „Vom analiza acțiunile și consecințele”

Academia a anunțat că va analiza incidentul dintre Will Smith și Chris Rock, de pe scena Premiilor Oscar 2022.

Ce riscă Will Smith, după ce l-a lovit pe Chris Rock la Premiile Oscar. Anunțul Academiei de Film: „Vom analiza acțiunile și consecințele”

Academia de Arte și Științe Cinematografice a lansat o declarație în care spune că se va realiza o „revizuire oficială” a momentului în care Will Smith a urcat pe scenă în timpul Premiilor Oscar pentru a-l lovi pe Chris Rock. Într-un comunicat oficial, Academia a transmis că va „explora acțiuni ulterioare” pe baza a ceea ce se va afla.

Academia va analiza incidentul dintre Will Smith și Chris Rock de la Premiile Oscar

Se pare că nimeni nu se poate opri din a vorbi despre incidentul care a avut loc între Will Smith și Chris Rock pe scena Oscarurilor, duminică seara. Incidentul dintre cei doi a uimit întreaga lume, iar momentul nu va fi uitat prea ușor. Actorul, în vârstă de 53 de ani, a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock, în vârstă de 57 de ani, pentru că a spus o glumă despre părul soției sale, Jada Smith.

„Academia condamnă acțiunile domnului Smith de la spectacolul de aseară. Am început oficial o analiză a incidentului și vom explora acțiunile și consecințele ulterioare, în conformitate cu Statutul nostru, Standardele de conduită și legea din California”, se arată într-o declarație trimisă la HollywoodLife.

Actorul riscă să își piardă calitatea de membru al Academiei

Problema va fi abordată cel mai probabil la următoarea ședință completă a consiliului de conducere al Academiei, a raportat The Hollywood Reporter. În cadrul acestei întâlniri vor fi analizate evenimentele din timpul spectacolului și include discuții despre orice nu a mers conform planului.

Una dintre consecințele cu care Will s-ar putea confrunta după revizuirea incidentului este suspendarea calității de membru al Academiei. Cât despre Oscarul câștigat, nu a existat nicio confirmare sau mențiune despre retragerea Premiului Academiei, așa cum s-a speculat pe rețelele de socializare.

Will Smith și-a pierdut cumpătul în timpul ceremoniei Premiilor Oscar 2022 în momentul în care comediantul Chris Rock a făcut o glumă despre părul soției actorului. Acesta a spus că Jada ar putea fi într-o continuare a filmului G.I. Jane, filmul care a prezentat-o ​​pe Demi Moore cu capul ras. Soția lui Will Smith se confruntă cu alopecia, boală care provoacă o cădere semnificativă a părului. Atât soțul acesteia, cât și alți invitați au considerat gluma lui Rock deplasată.

Ulterior, Will și-a cerut scuze în lacrimi Academiei și colegilor săi nominalizați pentru incident, atunci când și-a acceptat premiul pentru cel mai bun actor.

Citește și:
Jamie Lee Curtis, dezvăluiri despre nunta atipică a fiicei sale. Ce rol va avea celebra actriță

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people