Will Smith, primele declarații oficiale după scandalul de la Premiile Oscar: „Am exagerat și am greșit. Îmi este rușine”

Numele lui Will Smith se află pe buzele tuturor după incidentul de la Premiile Oscar 2022.

Will Smith, primele declarații oficiale după scandalul de la Premiile Oscar: "Am exagerat și am greșit. Îmi este rușine"

Numele lui Will Smith se află pe buzele tuturor după incidentul de la Premiile Oscar 2022. Will Smith l-a lovit pe Chris Rock în timpul galei Premiilor Oscar 2022, după o glumă pe care acesta a făcut-o despre soția lui Smith, Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie.

Chris Rock era pe scenă și prezenta premiul pentru cel mai bun documentar. El a făcut mai multe glume despre câteva persoane care se aflau în public, inclusiv despre Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith. „Jada, te iubesc. Abia aștept să văd G.I. Jane II”, a spus Rock.

După ce comediantul a făcut această glumă, Will Smith a urcat pe scenă și i-a dat o palmă. Chris Rock, care era vizibil șocat de ceea ce tocmai s-a întâmplat, a spus imediat după: „Will Smith tocmai m-a lovit. Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii.” Ulterior, Smith s-a întors la locul său și a spus: „Nu mai pronunța numele soției mele cu gura ta nenorocită.”

Will Smith a făcut și primele declarații despre acest incident prin intermediul unei postări pe contul lui de Instagram.

„Violența în orice formă a ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu de la aseară de la premiile Academiei a fost inacceptabil și nu are scuze. Glumele pe seama mea fac parte din job-ul meu, însă o glumă despre problemele medicale cu care se confruntă Jada a fost prea mult pentru mine ca să pot suporta și am reacționat pe fond emoțional”.

„Aș vrea să îmi cer scuze public ție, Chris. Am exagerat și am greșit. Îmi este rușine și acțiunile mele nu sunt o dovadă a bărbatului care îmi doresc să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume plină cu dragoste și bunătate”, a scris Will Smith.

Acesta și-a continuat declarația, oferind scuze „Academiei, producătorilor show-ului, celor care au asistat din sală și tuturor din lume care au urmărit emisiunea”, dar și „familiei Williams și familiei Regelui meu Richard”, făcând referire la filmul în care a jucat.

„Regret profund că comportamentul meu a pătat ceea ce a fost de altfel o călătorie superbă pentru noi toți. Am de lucru la propria mea persoană. Cu sinceritate, Will”, a conchis el.

Will Smith a câștigat premiul Oscar 2022 la categoria cel mai bun actor pentru interpretarea din King Richard, film în care îl joacă pe Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venus și Serena Williams, care își îndrumă fiicele spre succesul în tenis. În timpul discursului său de acceptare, actorul și-a cerut scuze pentru incidentul care avusese loc înainte, fără a preciza însă și numele lui Chris Rock.

„Vreau să îmi cer scuze față de Academie și față de toți colegii mei nominalizați. Dragostea te împinge să faci lucruri nebunești. Sper că Academia o să mă mai invite.”, a declarat acesta pe scenă.

Citește și:
Covorul roșu la Oscar 2022: cel mai bine îmbrăcate vedete

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people