Beyoncé, apariție neașteptată alături de fiica sa, Blue Ivy, la Premiile Oscar 2022

Blue Ivy e pregătită să calce pe urmele mamei sale, Beyoncé.

Beyoncé, apariție neașteptată alături de fiica sa, Blue Ivy, la Premiile Oscar 2022

Beyoncé a deschis aseară gala Premiilor Oscar, interpretând melodia Be Alive în direct de pe un teren din tenis din Compton. Cântecul, care se regăsește pe coloana sonoră a filmului King Richard, i-a adus artistei prima sa nominalizare la Premiile Oscar.

Chiar dacă interpretarea artistei a fost una spectaculoasă, cea care a cucerit cu adevărat publicul a fost fiica ei, Blue Ivy.

Micuța în vârstă de 10 ani a însoțit-o pe Beyoncé pe scenă, făcând parte din echipa de dansatori a mamei sale. Cele două au purtat ținute asortate, într-o nuanță neon.

Nu este însă pentru prima oară când Blue Ivy apare pe scenă alături de mama sa. Anul trecut, la cea de-a 63-a ediție a premiilor muzicale Grammy, Blue Ivy a devenit, la 9 ani, a două cea mai tânără artistă care a primit vreodată un premiu (pentru contribuția sa la videoclipul piesei Brown Skin Girl).

Beyoncé a profitat de unul dintre discursurile ei de acceptare pentru a-și credita fiica și pe ceilalți doi copii ai ei, gemenii Rumi și Sir, pentru că au inspirat-o.

„Ca artist, cred că este jobul meu și joburile noastre să reflectăm vremurile”, a spus ea. „A fost un moment atât de dificil. Așa că am vrut să ridic, să încurajez și să celebrez toate frumoasele regine și regi de culoare care au continuat să mă inspire și să inspire întreaga lume.”

Beyoncé a continuat: „Este atât de copleșitor. Am lucrat toată viața mea, de la 9 ani. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat asta. Este o noapte atât de magică. Mulțumesc foarte mult. Știu că fiica mea se uită, două fiice și fiul meu, cu toții vă uitați. Blue, felicitări, ai câștigat un Grammy în seara asta.”

In 2020, Blue Ivy Carter a câștigat primul său premiu BET pentru piesa Brown Skin Girl. Cântecul a mai primit și premiul Ashford & Simpson Songwriters Award la BET Soul Train Awards în 2019, dar și Premiul NAACP Image pentru cel mai bun duo, grup sau colaborare.

Citește și:
Jamie Lee Curtis, dezvăluiri despre nunta atipică a fiicei sale. Ce rol va avea celebra actriță

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people