Beyonce, apariție spectaculoasă în costum de baie

Beyonce și Jay-Z au fost surprinși plimbându-se cu jet-ski-ul și relaxându-se pe iahtul lui Jeff Bezos.

Beyonce, apariție spectaculoasă în costum de baie

Beyonce și soțul său, Jay-Z, se bucură în această perioadă de o vacanță în Europa. Cei doi au fost surprinși de paparazzi profitând de zilele încă călduroase de toamnă în timp ce se plimbau cu un jet-ski. Așa cum era de așteptat, Beyonce a atras privirile tuturor.

Artista arăta incredibil într-un costum de baie format din două piese, pe care l-a accesorizat cu șal auriu, o șapcă neagră și o pereche de ochelari. După ce s-au plimbat cu jet-ski-ul, cele două celebrități s-au relaxat pe iahtul impresionant al lui Jeff Bezos.

Recent, celebrul cuplu a apărut pentru prima dată împreună într-o campanie publicitară. În fotografiile lansate la sfârșitul lunii august de Tiffany & Co., o putem vedea pe cântăreață purtând faimosul diamant Tiffany’s.

Purtat până acum de numai patru oameni (Mary Whitehouse, Audrey Hepburn, Lady Gaga și Beyoncé), diamantul galben de 128.54 karate a fost scos la suprafață în 1877, dintr-o mină din Africa de Sud, și are 82 de fațete. Charles Lewis Tiffany, fondatorul impresionantului business american, l-a cumpărat în 1878.

Audrey Hepburn a purtat piatra prețioasă în 1961, în niște fotografii promoționale pentru celebrul film Breakfast at Tiffany’s.

Din 2012, de la a 175-a aniversare a brand-ului, diamantul atârnă de un colier din diamante albe care poate fi văzut, în reclamele de anul acesta, la gâtul lui Beyoncé.

După cum a observat publicația WWD, alături de puternicul cuplu mai apare un star: un tablou de Jean-Michel Basquiat, în faimoasa culoare albastră a magazinului de bijuterii. Tiffany a achiziționat recent opera de artă, intitulată Equals Pi, care fusese în posesia unui colecționar privat de la începutul anilor 1980, când a fost creată. Potrivit companiei, tabloul urmează să fie expus în magazinul de pe Fifth Avenue, renovat recent.

„Beyoncé și Jay-Z sunt întruchiparea poveștii de dragoste moderne. Ca un brand care a susținut întotdeauna dragostea, forța și exprimarea de sine, nu puteam alege un cuplu mai iconic care să reprezinte mai bine valorile Tiffany”, a declarat Alexandre Arnault, vicepreședinte Tiffany.

Citește și:
Sarah Jessica Parker, apariție inedită pe plajă în Hamptons alături de gemenele sale

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people