Blue Ivy Carter, fiica lui Beyoncé, a câștigat primul său premiu BET

Blue Ivy Carter, fiica lui Beyoncé, a obținut primul său premiu BET în cadrul galei care a avut loc recent, pentru o piesă în colaborare cu mama ei.

Blue Ivy Carter, fiica lui Beyoncé, a câștigat primul său premiu BET

Blue Ivy Carter, fiica lui Beyoncé, a câștigat primul său premiu BET în cadrul galei care a avut loc pe 28 iunie. Blue Ivy Carter a primit acest premiu pentru piesa Brown Skin Girl, care apare și pe albumul lui Beyoncé, The Lion King: The Gift.

În cadrul acestei piese, Blue Ivy cântă mai multe versuri alături de mama ei și artiștii Saint John și WizKid. La începutul lunii iunie, Beyoncé și fiica sa au aflat că sunt nominalizate pentru premiul BET. Alți nominalizați au mai fost Alicia Keys, Ciara, Lupita Nyong’o, Ester Dean, City Girls, LaLa, Layton Greene, Lizzo, Missy Elliot, Rapsody și PJ Morton.

Piesa Brown Skin Girl a mai primit și premiul Ashford & Simpson Songwriterțs Award la BET Soul Train Awards în 2019, dar și Premiul NAACP Image pentru cel mai bun duo, grup sau colaborare.

Pentru Blue Ivy Carter, nu este singura distincție pe care o primește pentru cariera ei muzicală. Fiica lui Beyoncé a mai apărut și în videoclipul mamei sale pentru melodia Spirit, de pe coloana sonoră a filmului The Lion King, unde a reușit să impresioneze prin ținuta pe care a purtat-o.

Beyoncé a primit Premiul Umanitar în cadrul BET Awards. Premiul a fost acordat de Michelle Obama, care a vorbit despre munca pe care artista o depune. „Încă de când era mică și locuia în Houston, Beyoncé Knowles-Carter a onorat întreaga lume cu generozitatea ei și dragostea pentru comunitate. Puteți vedea asta și astăzi prin muzica ei care dă glas comunității de culoare și prin activismul pentru drepturile comunității”, a spus Michelle Obama.

În cadrul discursului de acceptare al premiului, artista a vorbit despre rasism și nevoia de schimbare. Ea a dedicat acest premiu mișcării Black Lives Matter, încurajându-și fanii să meargă să voteze. „Vreau să dedic acest premiu pentru toți frații și pentru toate surorile mele care mă inspiră, merg la proteste și luptă pentru schimbare. Vocile voastre sunt auzite și voi demonstrați strămoșilor noștri că lupta lor nu a fost în zadar. Acum mai avem un singur lucru pe care trebuie să îl facem pentru a schimba lucrurile, și anume să votăm. Vă încurajez să luați măsuri în continuare și să schimbați un sistem rasist și inegal. Trebuie să continuăm să facem asta împreună”, a spus Beyoncé.

Citește și:
Beyoncé și Jay-Z sunt dați în judecată pentru piesa Black Effect'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people