Imaginea virală cu reacțiile starurilor de la Hollywood după ce au aflat despre incidentul violent de la Premiile Oscar 2022

O imagine cu mai multe staruri de la Hollywood și reacțiile lor în urma incidentului violent de la Premiile Oscar 2022 a devenit virală.

Imaginea virală cu reacțiile starurilor de la Hollywood după ce au aflat despre incidentul violent de la Premiile Oscar 2022

În mod cert, toată lumea a fost șocată de incidentul violent care a avut loc în timpul decernării Premiilor Oscar, atunci când Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, după o glumă nepotrivită pe care acesta a făcut-o despre soția actorului, Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie.

O imagine făcută la cina organizată de Vanity Fair care a avut loc după gala Premiilor Oscar, în care apar mai multe celebrități de la Hollywood, surprinde reacțiile acestora după ce au aflat despre scandalul cu Will Smith. În imaginea realizată de jurnalistul de modă Derek Blasberg apar Sarah Paulson, Sienna Miller, Taika Waititi, JJ Abrams, Jason Bateman, Ron Howard, Olie Green, Katie McGrath și Amanda Anka, care caută pe Google să afle ce anume s-a întâmplat la Premiile Oscar.

Alături de imaginea care a devenit în scurt timp virală, Derek Blasberg a scris: „Între timp, ei sunt cei de la masa mea de la cina Vanity Fair căutând maniac pe Google ce naiba i-a spus Will Smith lui Chris Rock.” Ceea ce a atras atenția a fost reacția uluitoare a regizorului Taika Waititi, care pare șocat de incidentul care avusese loc. 

După apariția acestei fotografii, cei mai mulți și-au amintit de celebrul selfie din 2014, tot de la Premiile Oscar, în care Ellen DeGeneres e alături de unele dintre cele mai cunoscute staruri de la Hollywood, și anume Bradley Cooper, Meryl Streep, Julia Roberts, Jennifer Lawrence, Brad Pitt, Angelina Jolie, Channing Tatum, Jared Leto și Lupita Nyong’o.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Derek Blasberg (@derekblasberg)

Actorul Will Smith l-a lovit în direct, în timpul decernării Premiilor Oscar 2022, pe comediantul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă la adresa soției sale, Jada Pinkett Smith. Incidentul a făcut deja înconjurul Internetului și mulți se întreabă dacă actorul Chris Rock va depune o plângere la poliției împotriva lui Will Smith. 

Conform unei declarații a poliției transmise publicației HollywoodLife, Chris Rock a refuzat să depună o plângere împotriva actorului în urma incidentului violent de la gala Premiilor Oscar 2022.

Citește și:
Will Smith, primele declarații oficiale după scandalul de la Premiile Oscar: „Am exagerat și am greșit. Îmi este rușine'

Foto: Instagram Derek Blasberg

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people