Primele imagini cu Bruce Willis, după ce a anunțat că renunță la actorie, diagnosticat fiind cu afazie

Primele imagini cu Bruce Willis, după ce a familia actorului a anunțat că acesta renunță la carieră, diagnosticat fiind cu afazie.

Primele imagini cu Bruce Willis, după ce a anunțat că renunță la actorie, diagnosticat fiind cu afazie

Sunt primele imagini cu Bruce Willis, după ce a familia actorului a anunțat că acesta renunță la carieră, diagnosticat fiind cu afazie.

Bruce Willis apare în fotografii zâmbind alături de soția lui în câteva fotografii emoționante postate de Emma Heming Willis pe contul ei de Instagram

„Mama și Tata în habitatul lor preferat”, a scris Emma Heming Willis în descrierea celor două imagini pe care le-a postat miercuri pe Instagram, împreună cu hashtag-ul #offthegrid.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Fiica cuplului, Mabel Ray Willis, în vârstă de 10 ani, este cea care a realizat fotografiile în care apar părinții ei, care au sărbătorit luna trecută cea de-a 13-a aniversare a căsătoriei, stând pe un copac căzut în pădure.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Emma, în vârstă de 43 de ani, le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de dragoste și susținere pe care le-a primit după ce a anunțat că actorul în vârstă de 67 de ani a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune care afectează capacitatea de a comunica.

„Dragostea, sprijinul, compasiunea, rugăciunile voastre chiar ajută. Sunt recunoscătoare. Vă mulțumesc din suflet”, a scris ea într-o postare anterioară pe Instagram Story.

Chiar daca traversează o perioadă extrem de complicată, Bruce Willis are parte de sprijinul întregii familii. Soția acestuia, Emma Heming Willis, precum si fosta sa parteneră, Demi Moore, dar și cele cinci fete ale sale – Mabel, Evelyn, Rumer, Scout și Tallulah – au transmis recent un mesaj pentru fanii actorului, în care au declarat că sunt recunoscătoare pentru susținerea pe care o primesc.

„Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră şi apreciem iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru neîntrerupte. Vom trece prin aceste lucruri împreună, ca o familie unită, şi am vrut să anunţăm fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el.”

Săptămâna trecută, familia lui Willis a anunțat că vedeta a fost diagnosticată cu afazie și că renunță la actorie și carieră din cauza acestei afecțiuni de care suferă.

Anul trecut, au existat câteva zvonuri cu privire la problemele pe care Willis le-ar fi avut la filmări încă din 2020, zvonuri bazate pe faptul că vedeta din „Pulp Fiction” a acceptat să joacă într-o serie de filme de acțiune slab cotate, precum „American Siege”, „Survive the Game”, „Cosmic Sin” și „Hard Kill”.

„El avea probleme cognitive, toți știau că Bruce are probleme”, a declarat o sursă pentru Page Six. „Toată lumea știa, distribuția și echipa. Familia lui a intervenit, au început demersurile ca să aibă grijă de el.”

Sursa a adăugat că Willis folosea „căști, echipamente care să îl ajute să audă mai bine și pentru ca cei din echipă să îl poată ajuta cu replicile” și „era din ce în ce mai dificil să fie la filmări”.

Ce este Afazia?

Afazia este o tulburare de limbaj cauzată de leziuni la nivelul creierului, care afectează capacitatea unei persoane de a comunica.

Specialiştii de la Mayo Clinic din Statele Unite, citați de Variety, precizează că afazia apare adeseori după un accident vascular cerebral sau după un traumatism cranian şi îl împiedică pe pacient să comunice în mod normal. „Afazia poate să afecteze capacitatea oamenilor de a vorbi, de a scrie şi de a înţelege un limbaj, atât în formă orală, cât şi scrisă”, au explicat medicii americani.

Diagnosticul afaziei se stabilește în urma examenului limbajului vorbit și scris, care cuprinde: vorbirea spontană, vorbirea repetată, denumirea obiectelor și situațiilor, înțelegerea cuvintelor și frazelor, lectura, scrisul spontan sau dictat, urmat de un examen neurologic amănunțit și de diverse metode de investigație neuroradiologice. Severitatea şi acţiunea afaziei depind, printre altele, de localizarea şi gravitatea leziunii cerebrale, de competenţa lingvistică anterioară şi de personalitatea fiecărei persoane.

Citește și:
Will Smith, în mijlocul unei noi controverse. Fostul iubit al soției sale va lansa o carte despre aventura sa amoroasă cu Jada Pinkett

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video