Mesajul emoționant transmis de Scout, fiica lui Bruce Willis, după ce actorul a anunțat că se retrage din actorie din cauza afecțiunii de care suferă

Scout, fiica lui Bruce Willis, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare după ce actorul a anunțat că se retrage din actorie

Mesajul emoționant transmis de Scout, fiica lui Bruce Willis, după ce actorul a anunțat că se retrage din actorie din cauza afecțiunii de care suferă

Scout, fiica lui Bruce Willis, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare după ce actorul a anunțat că se retrage din actorie din cauza afecțiunii de care suferă.

Scout, în vârstă de 30 de ani, le-a mulțumit prietenilor și fanilor pentru sprijinul lor în urma știrilor despre diagnosticul de afazie al tatălui ei, Bruce Willis.

„Revărsarea extraordinară de dragoste pe care o experimentez chiar acum mă șochează”, a scris Scout pe InstaStory, postând o fotografie cu tatăl ei zâmbind în timp ce are pe cap o bandană galbenă și ochelari de soare. „Vă mulțumesc tuturor pentru că arătați atâta tandrețe și dragoste uluitoare pentru tatăl meu și pentru întreaga mea familie.”

Tânăra a mai postat o imagine în care apare alături de tatăl ei stând pe un fotoliul și a transmis celor care o urmăresc un mesaj cu adevărat emoționant.

„papa
Ieri a fost ceva ireal, împărtășind ceva atât de personal. Nu știam cum va fi primit, există întotdeauna o necunoscută atunci când împărtășești ceva atât de vulnerabil cu lumea întreagă. Am sperat la puțină dragoste și compasiune, cu adevărat N-aș fi putut anticipa NICIODATĂ profunzimea și amploarea iubirii pe care am primit-o ieri ca familie. M-a șocat ieri cât de multă dragoste, energie și câte rugăciuni i-au fost trimise tatălui meu și mă simt umilă într-un mod care îmi aduce lacrimi în ochi atunci când scriu asta. Sunt atât de recunoscătoare pentru dragostea voastră, sunt atât de recunoscătoare să aud ce înseamnă tatăl meu pentru voi. Mulțumesc foarte mult tuturor celor care m-au contactat ieri, vă iubesc și vă apreciez din toată inima, îmi va lua mult să răspund la mesajele voastre!”, a scris Scout.

Scout a împărtășit, de asemenea, o fotografie cu ea și cu starul din franciza Die Hard, în vârstă de 67 de ani, în care apare și Evelyn Willis, una dintre fiicele pe care Bruce le are cu actuala lui soție Emma Heming Willis.

Actorul este tată a cinci fiice: Rumer Willis, în vârstă de 33 de ani, Scout și Tallulah Willis, în vârstă de 28 de ani, cu fosta sa soție Demi Moore, plus Mabel Willis și Evelyn, în vârstă de 7 ani, cu actuala soție Emma Heming Willis.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Familia celebrului Bruce Willis a anunţat prin intermediul unui comunicat că celebrul actor american, în vârstă de 67 de ani, a decis să renunţe la profesia de actor după ce a fost diagnosticat cu afazie.

„Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacităţile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el”, a anunţat familia starului american în comunicatul oficial.

„Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră şi apreciem iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru neîntrerupte. Vom trece prin aceste lucruri împreună, ca o familie unită, şi am vrut să anunţăm fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el”, precizează acelaşi comunicat.

Documentul a fost semnat de actuala soţie a actorului Bruce Willis, Emma Heming Willis, precum şi de fosta lui soţie, Demi Moore, şi de fiicele starului american – Rumer, Scout, Tallulah, Mabel şi Evelyn.

Citește și:
Jada Pinkett Smith, prima declarație după ce soțul său l-a lovit pe Chris Rock la gala Premiilor Oscar

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video