Ies la iveală mai multe detalii despre starea de sănătate a lui Bruce Willis. A avut probleme la filmări încă din 2020

Mai multe detalii despre starea de sănătate a lui Bruce Willis au început să iasă la iveală.

Ies la iveală mai multe detalii despre starea de sănătate a lui Bruce Willis. A avut probleme la filmări încă din 2020

Mai multe detalii despre starea de sănătate a lui Bruce Willis au început să iasă la iveală.

Potrivit mai multor surse citate de Pagesix si Dailymail, Bruce Willis a avut „probleme cognitive” pe platourile de filmare ale celor mai recente producții în care joacă și nu a putut să-și amintească replicile, cu mult înainte ca familia sa să intervină „pentru a avea grijă de el”.

Miercuri, familia lui Willis a anunțat că vedeta a fost diagnosticată cu afazie și că renunță la actorie și carieră din cauza acestei afecțiuni de care suferă.

Anul trecut, au existat câteva zvonuri cu privire la problemele pe care Willis le-ar fi avut la filmări încă din 2020, zvonuri bazate pe faptul că vedeta din „Pulp Fiction” a acceptat să joacă într-o serie de filme de acțiune slab cotate, precum „American Siege”, „Survive the Game”, „Cosmic Sin” și „Hard Kill”.

„El avea probleme cognitive, toți știau că Bruce are probleme”, a declarat o sursă pentru Page Six. „Toată lumea știa, distribuția și echipa. Familia lui a intervenit, au început demersurile ca să aibă grijă de el.”

Sursa a adăugat că Willis folosea „căști, echipamente care să îl ajute să audă mai bine și pentru ca cei din echipă să îl poată ajuta cu replicile” și „era din ce în ce mai dificil să fie la filmări”.

În plus, sursa a spus că echipa de producție a decis ca actorul să aibă mereu o dublură.

„Devenise foarte evident că avea probleme”, a spus sursa. „Așa că s-au folosit dubluri, nu doar pentru acțiune [scenele de acest gen], ci și pentru a-și maximiza timpul în care acesta apare pe ecrane.”

Sursa a mai declarat că pentru cel puțin un proiect, timpul în care Bruce Willis apare pe ecran a fost „redus drastic” din cauza problemelor și că pentru acea producție actorul a filmat doar trei zile.

Mai mult decât atât, unele dintre filme au fost făcute mai aproape de locul unde a locuit Willis pentru a ușura producțiile. Dar, a mai spus sursa, „devenise foarte evident că avea probleme… nu mai putea interpreta niciun rol”.

Familia celebrului Bruce Willis a anunţat prin intermediul unui comunicat că celebrul actor american, în vârstă de 67 de ani, a decis să renunţe la profesia de actor după ce a fost diagnosticat cu afazie.

„Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacităţile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el”, a anunţat familia starului american în comunicatul oficial.

„Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră şi apreciem iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru neîntrerupte. Vom trece prin aceste lucruri împreună, ca o familie unită, şi am vrut să anunţăm fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el”, precizează acelaşi comunicat.

Documentul a fost semnat de actuala soţie a actorului Bruce Willis, Emma Heming Willis, precum şi de fosta lui soţie, Demi Moore, şi de fiicele starului american – Rumer, Scout, Tallulah, Mabel şi Evelyn.

Citește și:
Jada Pinkett Smith, prima declarație după ce soțul său l-a lovit pe Chris Rock la gala Premiilor Oscar

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people