Tallulah Willis, fiica lui Demi Moore & Bruce Willis, s-a logodit! Cine este viitorul ei soț

Fiica cea mică a lui Demi Moore cu Bruce Willis a fost cerută în căsătorie săptămâna asta.

Tallulah Willis, fiica lui Demi Moore & Bruce Willis, s-a logodit! Cine este viitorul ei soț

Tallulah Willis și regizorul Dillon Buss și-au petrecut carantina din 2020 în casa faimoșilor ei părinți. Timpul petrecut împreună i-a convins, se pare, că relația lor e făcută să dureze.

Tallulah, fiica de 27 de ani a lui Demi Moore cu Bruce Willis, a dezvăluit marți, pe Instagram, că s-a logodit cu Buss. Ea a postat mai mult imagini cu cererea în căsătorie, care s-a petrecut, cel mai probabil, în grădina casei sale. Imediat după, a adăugat și un video în care încearcă să arate cum captează inelul ei de logodnă cu diamant lumina soarelui.

Buss a postat și el câteva fotografii cu Tallulah, scriind: „În sfârșit te pot numi logodnica mea. Te iubesc pe viață Buuski Lu, ești cea mai bună prietenă a mea.”

Surorile mai mari din clanul Willis, Scout (29 de ani) și Rumer (32 de ani) s-au grăbit și ele cu fotografii și emojiuri cu inele, cu care să sărbătorească momentul.

„Îi ador pe copiii ăștia nebuni. Felicitări @dillonbuss și @buuski vă iubesc atât de tare și mă bucur așa mult pentru voi,” a scris Rumer.

„Sunt dată pe spate de această sărbătoare DE IUBIRE VESELĂ !!!! HIP HIP HURRAY !!!!! @buuski @dillonbuss astăzi este o binecuvântare datorită dragostei voastre! 04.05.21 ��� Bun venit primul WILLIS BROTHER oficial,” s-a entuziasmat Scout.

Dillon Buss a absolvit Massachusetts College of Art and Design în 2012 și este regizor de scurtmetraje, artist și skater pasionat. Pe lângă cariera ei de actriță, Tallulah a devenit o activistă în domeniul sănătății mintale, vorbind pe larg despre problemele ei cu dependențele și tulburările alimentare. Amândoi sunt pasionați de design și și-au lansat linii vestimentare.

Bussa fost adesea văzut în poze cu cele trei surori, precum și cu Moore și Willis, cărora li s-a alăturat la un moment dat și actuala soție a lui Bruce, Emma, și cele două fiice ale lor.

Citește și:

12 cupluri de celebrități care au rămas în relații bune chiar și după ce s-au despărțit

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people