Ce părere are soția lui Bruce Willis, după ce acesta s-a autoizolat cu Demi Moore și cele trei fiice ale lor

Bruce Willis s-a autoizolat alături de fosta soție, Demi Moore și cele trei fiice pe care le au împreună, iar Emma Heming, actuala soție a actorului, este fericită cu această decizie.

Ce părere are soția lui Bruce Willis, după ce acesta s-a autoizolat cu Demi Moore și cele trei fiice ale lor

Bruce Willis este susținut de către soția sa, Emma Heming, după ce el s-a autoizolat cu fosta soție, Demi Moore și cele trei fiice pe care le au împreună, Tallulah, Rumer și Scout.

Și spunem asta deoarece Emma Heming a comentat la una dintre fotografiile publicate de actrița Demi Moore, în care întreaga familie purta pijamale asortate. „Vă iubesc și îmi este dor de voi”, a scris Emma Heming.

De asemenea, ea a mai comentat și la o fotografie publicată de fiica lui Bruce, Tallulah, în care apare celebrul actor alături de Demi, Scout și regizorul Dillon Buss, spunând: „Foarte puțini pot purta această culoare. Arătați extrem de bine.”

Recent, Bruce chiar și-a ajutat una dintre fiice, Tallulah, să își facă o schimbare radicală de look. El a ajutat-o să se radă în cap, iar momentul a fost împărtășit și cu urmăritorii de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🤝

O postare distribuită de tallulah (@buuski) pe

Bruce Willis și Demi Moore au decis să se autoizoleze alături de fiicele lor tocmai pentru a le oferi sprijinul și afecțiunea din partea ambilor părinți. Actrița chiar a publicat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii cu familia ei din această perioadă de izolare.

Demi Moore și Bruce Willis au decis să rămână prieteni după despărțire. Bruce s-a căsătorit cu Emma Heming în 2009, iar ei au împreună două fiice, Mabel Ray, în vârstă de 8 ani și Evelyn Penn, în vârstă de 5 ani. Emma chiar a sprijinit-o pe Demi atunci când și-a lansat biografia, Inside Out, în septembrie 2019.

Citește și:
Bruce Willis și Demi Moore își petrec perioada de izolare împreună, alături de fiicele lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people