Amber Heard a depus mărturie în procesul de defăimare pe care Johnny Depp l-a intentat împotriva ei

„Cu siguranță acesta este cel mai dureros și mai greu lucru prin care am trecut vreodată”, a declarat Amber Heard.

Amber Heard a depus mărturie în procesul de defăimare pe care Johnny Depp l-a intentat împotriva ei

Amber Heard a depus ieri mărturie în procesul de defăimare pe care fostul său soț, Johnny Depp, l-a intentat împotriva ei. Actrița în vârstă de 36 de ani și-a început pledoaria spunând că se află „aici pentru că fostul meu soț mă dă în judecată.”

„Mă chinui să găsesc cuvintele pentru a descrie cât de dureros este acest lucru”, a adăugat Amber. „E oribil pentru mine să mă aflu aici de săptămâni întregi și să dezvălui tot.”

„Cu siguranță acesta este cel mai dureros și mai greu lucru prin care am petrecut vreodată”, a mai spus Heard vizibil emoționată.

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru defăimare, după ce aceasta a publicat în 2018 un eseu în Washington Post în care a scris despre violența împotriva femeilor, mărturisind că este o victimă și că Depp a fost abuzatorul ei. Actorul a depus și el mărturie, susținând că nu a lovit-o niciodată pe fosta sa soție și că acuzațiile pe care aceasta i le aduce i-au afectat imaginea.

„Niciodată nu am ajuns eu însumi în punctul de a o lovi pe doamna Heard în vreun fel și nici nu am lovit vreo femeie în viața mea. Din moment ce știam că nu există niciun fel de adevăr, am simțit că este responsabilitatea mea să iau apărarea nu doar mie, ci și copiilor mei, care la acea vreme aveau 14 și 16 ani.”, a spus actorul sub jurământ.

Depp a spus în instanță ca este devastat de faptul că reputația lui a fost pătată de acuzațiile din partea fostei partenere și că oamenii din viața sa „au crezut că a fost un impostor și că i-a mințit.”

„Au fost șase ani de încercări. Este destul de ciudat când într-o zi ești Cenușăreasa, ca să spunem așa, apoi în 0,6 secunde ești Quasimodo. Nu am meritat asta, nici eu, nici copiii mei, nici oamenii care au crezut în mine în toți acești ani. Nu am vrut ca niciunul dintre acești oameni să creadă că i-am greșit sau că i-am mințit sau că sunt un impostor. Mă mândresc cu onestitatea. Adevărul este singurul lucru care mă interesează.”, a mai spus Johnny Depp.

Citește și:
Brad Pitt, îngrijorat că procesul de custodie nu se va încheia prea curând

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people