Brad Pitt, îngrijorat că procesul de custodie nu se va încheia prea curând

Brad Pitt se teme că Angelina Jolie va amâna procesul de custodie până când cei patru copii ai lor vor deveni majori.

Brad Pitt, îngrijorat că procesul de custodie nu se va încheia prea curând

Brad Pitt și Angelina Jolie par să nu ajungă la un numitor comun în ceea ce privește custodia copiilor. Ba mai mult decât atât, actorul în vârstă de 58 de ani se teme că fosta sa soție va amâna procesul până când cei patru copii, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox, vor deveni majori. O sursă apropiată a declarat recent pentru US Weekly că Brad crede că Angelina „nu va accepta niciodată custodia comună și că procesul se va finaliza după ce copiii vor împlini 18 ani.”

De asemenea, sursa a mai afirmat și că Brad Pitt este convins de faptul că Angelina speră ca cei patru copii să „nu mai aibă nimic de-a face cu el” odată ce vor deveni majori. Cu toate acestea, actorul nu este dispus „să renunțe la lupta” împotriva fostei sale soții, continuând demersurile necesare pentru a câștiga o custodie comună.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În plus, pe lângă procesul de custodie în care se află de ani buni, Brad Pitt a mai intentat un proces împotriva Angelinei Jolie. Actrița este acuzată că și-a vândut ilegal acțiunile pe care le deține la faimoasa lor proprietate din Franța, Château Miraval. Actorul susține că el și fosta sa soție căzuseră de comun acord să nu își vândă acțiunile fără a primi aprobarea celuilalt. Acesta a mai adăugat și faptul că Angelina și-ar fi vândut partea antreprenorului rus Yuri Shefler, fără a obține mai întâi consimţământul său.

Brad Pitt și Angelina Jolie au cumpărat Château Miraval în 2008 pentru suma de 28,4 milioane de dolari. Potrivit surselor, în 2008 Brad deținea 60% din acțiuni, iar Angelina 40%. Abia în 2013 cei doi au ajuns să aibă un procent egal de acțiuni. Cei doi s-au căsătorit aici în august 2014.

Brad Pitt a dezvoltat podgoria de la Miraval într-o afacere de milioane de dolari. Potrivit actelor de judecată, din 2013 „Angelina Jolie a încetat să mai contribuie la renovări, în timp ce Pitt a continuat să investească milioane de dolari… [finanțând] aproximativ 70% din investiția cuplului în Miraval.”

În octombrie au apărut și primele știri care susțineau că partea Angelinei Jolie a fost cumpărată de Tenute del Mondo, o divizie de vinuri a Grupului Stoli. Vânzarea a fost o surpriză pentru Brad Pitt, care susține că nu se mai poate bucura de proprietatea sa și nu mai poate controla afacerea pe care a dezvoltat-o. Actorul ar fi încercat să negocieze cumpărarea acțiunilor de la fosta lui soție, însă aceasta deja le vânduse.

Citește și:
Amber Heard, diagnosticată cu două tulburări de personalitate, în urma despărțirii de Johnny Depp

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video