Angelina Jolie ar da în judecată FBI-ul. De la ce au pornit zvonurile

Angelia Jolie a stârnit zvonuri potrivit cărora ar da în judecată FBI-ul în urma unui eveniment revoltător.

Angelina Jolie ar da în judecată FBI-ul. De la ce au pornit zvonurile

Angelina Jolie a stârnit speculații potrivit cărora va da în judecată FBI-ul pentru a afla de ce agenții acestuia au refuzat să-l acuze pe Brad Pitt în legătură cu o altercație pe care acesta a avut-o în 2016 cu fiul ei cel mare, Maddow, în avionul privat.

Brad Pitt, cercetat după o altercație cu fiul lui în 2016

Noul proces, intentat de o anonimă, susține că biroul de investigații i-a refuzat reclamantei accesul la înregistrările referitoare la o anchetă privind acuzațiile potrivit cărora „soțul de atunci al femeii … a agresat-o fizic și verbal” pe ea și pe copiii lor în timp ce călătoreau cu un avion privat „cu mai mulți ani în urmă”.

În 2016, la scurt timp după ce Jolie a cerut divorțul, a fost dezvăluit că Pitt a fost investigat de FBI și de serviciile sociale din Los Angeles, pe fondul unor informații potrivit cărora acesta a devenit „violent verbal și fizic cu copiii săi” într-un avion privat care călătorea din Franța în SUA. Pe de altă parte, actorul a fost achitat de anchetatori declarând că nu a comis abuzuri asupra copiilor atunci când a avut loc conflictul dintre el și Maddow, în vârstă de 15 ani atunci.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Angelina Jolie dă în judecată FBI-ul?

Acum s-a speculat că Jolie ar putea fi femeia care dă în judecată FBI-ul, deși o sursă apropiată ei și lui Pitt a declarat pentru TMZ că au primit raportul complet al FBI-ului în timpul divorțului lor.

Procesul susține că anonima a depus numeroase cereri pentru o copie a dosarului de investigație al departamentului în speranța de a „înțelege mai bine ancheta FBI și de a obține informațiile necesare în cazul în care copiii ei trebuie să primească îngrijiri medicale și consiliere pentru traume„. Avocata Amanda Kramer, care o reprezintă pe reclamantă, a declarat pentru Politico că aceasta a intentat procesul în mod anonim „pentru a păstra intimitatea familiei”.

În septembrie 2016, actrița a afirmat că Pitt și fiul lor, Maddox Jolie-Pitt, s-au certat în avionul familiei. Martorii, la vremea respectivă, au susținut că situația dintre starul hollywoodian și fiul său adolescent a escaladat până la punctul în care Pitt l-a lovit pe băiat „intenționat sau involuntar”. La scurt timp după presupusul incident, o sursă anonimă a depus o plângere la Departamentul de Servicii pentru Copii și Familie al comitatului LA, susținând că Pitt a dat dovadă de abuz fizic și verbal.

Reprezentanții lui Jolie, în vârstă de 46 de ani, nu au răspuns imediat la solicitarea de comentarii.

Citește și:
Cristina, soția lui Denis Ștefan, despre secretul unei relații fericite: „Am știut de atunci'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video