Johnny Depp se apără în procesul cu fosta soție, Amber Heard: „Nu am lovit vreo femeie în viața mea”

Johnny Depp își ia apărarea în instanță, în procesul intentat împotriva lui Amber Heard pentru defăimare.

Johnny Depp se apără în procesul cu fosta soție, Amber Heard: „Nu am lovit vreo femeie în viața mea”

Johnny Depp a depus mărturie în instanță în procesul pe care l-a intentat fostei soții, Amber Heard, pentru defăimare. Actorul a negat orice acuzație de violență domestică și a declarat că „scopul lui este să spună adevărul”.

Johnny Depp neagă acuzațiile aduse de Amber Heard

Marți, actorul în vârstă de 58 de ani a urcat în boxa martorilor la Fairfax, Virginia, pentru a depune mărturie, vorbind despre „șocul total” al acuzațiilor de abuz domestic formulate împotriva sa de fosta soție, în vârstă de 35 de ani. El a spus că acestea au escaladat până la scenarii care „nu se bazau pe niciun fel de adevăr”.

„Niciodată nu am ajuns eu însumi în punctul de a o lovi pe doamna Heard în vreun fel și nici nu am lovit vreo femeie în viața mea. Din moment ce știam că nu există niciun fel de adevăr, am simțit că este responsabilitatea mea să iau apărarea nu doar mie, ci și copiilor mei, care la acea vreme aveau 14 și 16 ani.”, a spus actorul sub jurământ.

Actorul susține că acuzațiile fostei soții i-au distrus cariera la Hollywood

Astfel, Depp a spus în instanță că urmărește doar adevărul și este devastat de faptul că reputația lui a fost pătată de acuzațiile din partea fostei partenere și că oamenii din viața sa „au crezut că a fost un impostor și că i-a mințit„. De asemenea, actorul a susținut că, într-o fracțiune de secundă, a trecut de la un personaj iubit de oameni, la unul neatractiv.

„Au fost șase ani de încercări. Este destul de ciudat când într-o zi ești Cenușăreasa, ca să spunem așa, apoi în 0,6 secunde ești Quasimodo. Nu am meritat asta, nici eu, nici copiii mei, nici oamenii care au crezut în mine în toți acești ani. Nu am vrut ca niciunul dintre acești oameni să creadă că i-am greșit sau că i-am mințit sau că sunt un impostor. Mă mândresc cu onestitatea. Adevărul este singurul lucru care mă interesează.”, a mai spus Johnny Depp.

Depp o dă în judecată pe Heard pentru defăimare din cauza unui articol de opinie din 2018 pe care aceasta l-a scris pentru Washington Post despre supraviețuirea violenței domestice, deși nu l-a menționat niciodată pe Depp pe nume în articol. Actorul a intentat inițial procesul în valoare de 50 de milioane de dolari în martie 2019 și a susținut că faptul că a fost prezentat ca un abuzator i-a ruinat cariera la Hollywood.

Amber Heard spune că a fost abuzată fizic de soțul ei

În timpul declarațiilor de deschidere de săptămâna trecută, avocatul lui Heard, Ben Rottenborn, a declarat că dovezile vor arăta că ea a suferit abuzuri domestice din partea lui Depp care „au luat mai multe forme”, inclusiv fizice, emoționale, verbale și psihologice, precum și „violență sexuală din partea lui Depp”. Un purtător de cuvânt al lui Depp neagă acuzația ca fiind „fictivă”.

Când a discutat despre titlul folosit pentru versiunea online a articolului de opinie al lui Heard, avocatul a explicat că nu a scris ea însăși acel titlu și nici nu a ajuns să îl aprobe. Cu toate acestea, avocatul a susținut că Heard a fost într-adevăr victima violenței sexuale din partea lui Depp.

„În mod tragic, este adevărat. Amber a suferit într-adevăr violență sexuală din partea lui Depp. … Veți auzi în termenii cei mai grafici și înfiorători despre violența pe care a suferit-o. Veți auzi asta direct de la ea. Ea va veni și vă va spune asta. S-a întâmplat.”, a spus avocatul lui Heard.

La scurt timp după declarații, Rottenborn a enumerat un moment în care Depp ar fi avut o pierdere de memorie de trei zile, alimentată de alcool, în timp ce se afla în Australia, în 2015, spre sfârșitul căsniciei lor. Depp „a agresat-o sexual pe Amber, totul pentru că ea a avut curajul să îl confrunte în legătură cu problema lui cu băutura”.

Citește și:
Keanu Reeves a cerut-o în căsătorie pe Alexandra Grant? Cei doi formează un cuplu de 4 ani

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people