Keanu Reeves a cerut-o în căsătorie pe Alexandra Grant? Cei doi formează un cuplu de 4 ani

Keanu Reeves ar fi cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Alexandra Grant. Actorul și artista sunt împreună de 4 ani.

Keanu Reeves a cerut-o în căsătorie pe Alexandra Grant? Cei doi formează un cuplu de 4 ani

Unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood pare să nu mai fie oficial disponibil. Keanu Reeves ar fi cerut-o în căsătorie pe Alexandra Grant, artista din Los Angeles, cu care are o relație de aproimativ 4 ani. Fanii au „explodat” la aflarea veștii, însă nici actorul, și nici iubita lui nu au confirmat zvonurile.

Keanu Reeves și Alexandra Grant s-au logodit?

Keanu Reeves a încercat să fie discret pe 31 martie, când a fost văzut în L.A. uitându-se la inele cu diamante într-un magazin de bijuterii. O sursă a declarat pentru OK! că acesta a fost semnul pe care fanii lui îl așteptau: după patru ani de relație, starul din Matrix, în vârstă de 57 de ani, este pregătit să se căsătorească cu iubita lui, Alexandra Grant.

„Keanu a pus întrebarea după ce s-au întors acasă din Europa, unde el filma două ecranizări la rând, iar ea a fost acolo tot timpul pentru a-l susține”, dezvăluie sursa. „Atunci și-a dat seama că nu poate trăi fără ea”.

De asemenea, aceeași sursă susține că prietenii apropiați ai lui Keanu, printre care și Sandra Bullock, l-au încurajat de câteva luni să facă pasul cel mare în relația cu artista. Potrivit declarațiilor, actorul ar fi avut o conversație sinceră cu Bullock despre căsătorie, și este foarte încântat de faptul că și-a cerut iubita.

„A fost o discuție sinceră cu Sandra care l-a inspirat în cele din urmă să pună inelul pe deget și este atât de fericit că a făcut-o.”, a mai spus sursa.

Cei doi ar plănui deja nunta

Potrivit sursei, cuplul deja își face planurile de nuntă, „care va fi foarte relaxată și va avea loc în aer liber, în fața unui grup mic de familie și prieteni”. Ba mai mult, se pare că cei doi vor să „își scrie propriile jurăminte și, fără îndoială, vor fi foarte emoționante.

Keanu Reeves se bucură acum de momente speciale alături de partenera sa, însă trecutul lui este unul sumbru. În 1999, iubita sa de atunci, Jennifer Syme, a născut o fiică moartă; doi ani mai târziu, aceasta a murit într-un accident de mașină. Prin urmare, apropiații actorului se bucură nespus că și-a regăsit fericirea, iar Alexandra „este o lumină uriașă în viața lui.”

Citește și:
Jorge, declarații despre divorțul de prima soție. Cei doi s-au despărțit după 5 ani de căsnicie

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people