Amber Heard o menționează pe Kate Moss, fosta iubită a lui Johnny Depp, în procesul de defăimare

Amber Heard a menționat numele lui Kate Moss, fosta iubită a lui Johnny Depp, în timpul mărturiei sale din cadrul procesului de defăimare.

Amber Heard o menționează pe Kate Moss, fosta iubită a lui Johnny Depp, în procesul de defăimare

Amber Heard a adus-o în discuție pe Kate Moss, fosta iubită a lui Johnny Depp, săptămâna trecută, la tribunal, în timp ce discuta despre o presupusă altercație între Depp și sora lui Heard, Whitney. Actrița din „Aquaman” a spus că Whitney se afla lângă o scară „în linia de foc… încercând să-l facă pe Johnny să se oprească”, ceea ce i-a amintit de un incident despre care se zvonea că ar fi avut loc între Moss și Depp.

Amber Heard o aduce în discuție pe Kate Moss la procesul intentat de Johnny Depp

Fosta soție a lui Johnny Depp, în vârstă de 36 de ani, a depus mărturire în procesul de 50 de milioane de dolari pe care actorul l-a intentat împotriva ei pentru defăimare. În timp ce povestea despre presupusele altercații cu fostul ei partener, Amber a menționat numele fostei iubite a acestuia, Kate Moss.

„Ea era cu spatele la scări, iar Johnny o lovește. Nu am ezitat, nu am așteptat, pur și simplu, în mintea mea, mă gândesc instantaneu la Kate Moss și la scări. Și m-am năpustit asupra lui.”, a continuat Amber Heard cu privire la presupusul incident din martie 2015 dintre ea, Whitney și Depp.

De asemenea, Heard a adăugat că nu îl lovise niciodată pe Johnny până atunci, însă și-a ieșit din minți atunci când a crezut că va avea loc un conflict violent între sora ei și actor. Cu toate acestea, actrița a spus după că Whitney nu a fost împinsă de Depp pe scări, însă știa despre un episod similar dintre el și „o fostă iubită”.

Actrița a vorbit prima dată despre fosta iubită a lui Depp în 2020

Heard a făcut pentru prima dată afirmația despre Kate Moss și scările unde ar fi avut loc un conflict cu Depp în timpul procesului in 2020, tot pentru defăimare, în Marea Britanie.

„Mi-am amintit informații pe care le auzisem că a împins o fostă iubită, cred că era Kate Moss, pe scări. Auzisem acest zvon de la două persoane și era proaspăt în mintea mea.”, a declarat anterior Heard în timp ce descria aceeași ceartă în care au fost implicați sora ei și Depp.

Moss și Depp s-au despărțit în 1997, după patru ani de relație și un zvon legat de o posibilă logodnă, dar ulterior au apărut împreună pentru scurt timp la Festivalul de Film de la Cannes în mai 1998. Deși cei doi nu s-au sfiit niciodată să își arate afecțiunea unul față de celălalt în public, pasiunea lor reciprocă s-a revărsat în certuri aprinse.

Johnny Depp, arestat în timpul relației cu Kate Moss

Cuplul a fost văzut țipând unul la celălalt în public, potrivit rapoartelor, iar un conflict a dus la arestarea lui Depp. La ora 5:30 dimineața, pe 13 septembrie 1994, actorul a fost arestat pentru infracțiuni la Hotelul Mark din New York pentru că și-ar fi distrus camera de hotel. Poliția l-a găsit pe Depp „într-o stare de posibilă intoxicație”, însă Moss era complet nevătămată. Un judecător de la tribunalul penal a respins acuzația împotriva lui Depp, cu condiția ca acesta să stea departe de probleme timp de șase luni.

Moss a declarat într-un interviu acordat în 2012 pentru Vanity Fair că a plâns „ani de zile” după ce relația lor s-a încheiat.

Citește și:
Fiica lui Teo Trandafir a împlinit 18 ani! Ce urare emoționantă a primit Maia de la mama sa: „18 ani de fericire'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people