Detalii neștiute despre relația dintre Amber Heard și Elon Musk

Au ieșit la iveală detalii surprinzătoare despre relația pe care Amber Heard a avut-o cu Elon Musk.

Detalii neștiute despre relația dintre Amber Heard și Elon Musk

O conversație dintre Amber Heard și fostul ei agent, Christian Carino, dezvăluie că actrița a avut o relație cuElon Musk.

Amber Heard, relație cu Elon Musk

Un schimb de mesaje din 2017, care a fost citit în instanță ca parte a procesului de 50 de milioane de dolari pentru defăimare cu fostul soț al lui Amber,Johnny Depp, îl includea pe acesta, amintindu-i actriței că ea i-a spus că „doar umplea un gol” atunci când se întâlnea cu Elon Musk.

Amber Heard scria în acel mesaj că era „tristă”, în timp ce „se confrunta cu despărțirea de Elon”. Christian Carino, care era și agentul lui Johnny Depp, i-a răspuns că i s-a părut că nu tratează relația prea în serios. Un alt mesaj de la Amber Heard a arătat că era supărată că despărțirea a fost făcută publică. Christian i-a oferit un sfat actriței.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Nu erai îndrăgostită de el și mi-ai spus de o mie de ori, doar umpleai un gol. Ai putea evita toate astea dacă ai înceta să te mai întâlnești cu persoane extrem de faimoase. Poți fi cu un bărbat care nu este faimos.”, a scris el înapoi, potrivit textului citit în instanță.

Actrița a negat că s-a întâlnit cu Elon Musk în timpul mariajului cu Johnny Depp

Când i s-a cerut să explice mai pe larg ce a vrut să spună în mesaj, el a spus că s-a referit la faptul că Amber Heardar putea să nu se mai vadă cu persoane cunoscute pentru a nu-și mai face griji că detalii din viața ei personală vor apărea în presă. Elon Musk și Amber Heard au format un cuplu în 2017 și s-au reunit pentru scurt timp în 2018. Documentele instanței susțin că cei doi au început să se vadă în timpul căsătoriei actriței cu Johnny Depp. Atât Amber, cât și Elon au negat acest lucru.

„Elon și Amber nu au început să se vadă până în mai 2016, și chiar și atunci a fost ceva rar. Relația lor a devenit romantică mai târziu”, a declarat un reprezentant al lui Elon Musk pentru Vanity Fair.

Citește și:
Însărcinată cu al doilea copil, Alice Cavaleru a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit soția lui Vladimir Drăghia

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video