Imaginile cu care Georgina Rodriguez a impresionat pe toată lumea. Cum le-a surprins iubita lui Cristiano Ronaldo pe două dintre fetițele lor

Georgina Rodriguez a postat pe rețelele de socializare câteva imagini adorabile cu două dintre fiicele sale și ale lui Cristiano Ronaldo.

Imaginile cu care Georgina Rodriguez a impresionat pe toată lumea. Cum le-a surprins iubita lui Cristiano Ronaldo pe două dintre fetițele lor

Georgina Rodriguez este o mamă cât se poate de împlinită și nu se sfiește să arate lumii cât de mult se bucură de timpul petrecut cu copiii ei. Iubita lui Cristiano Ronaldo este mândră de cei mici și se bucură enorm când vede cât de bine se înțeleg între ei. Astfel, vedeta i-a încântat pe internauți cu câteva imagini adorabile cu fiica ei, Alana, în vârstă de 4 ani, și Eva, în vârstă de 5 ani, fețita lui Ronaldo, venită pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Georgina Rodriguez a împărtășit o fotografie adorabilă cu fiicele lui Ronaldo

Vedeta păstrează constant legătura cu fanii și postează des imagini de familie pe rețelele de socializare. Georgina a publicat de această dată o fotografie adorabilă cu cele două fetițe, Alana și Eva, prin care a arătat cât de puternică este dragostea între surori. Cele mici mergeau pe stradă ținându-se de mână, în timp ce erau îmbrăcate aproape la fel.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ulterior, iubita lui Cristiano Ronaldo a postat o altă fotografie cu cele două fetițe pe Instagram, în timp ce se jucau în fața casei pe un covoraș verde și zâmbeau adorabil la camera de fotografiat. Georgina se mândrește cu fiecare ocazie cu copiii ei, iar momentul adorabil dintre cele două fetițe a fost împărtășit cu fanii.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

„Dragoste de surori, dragoste de suflet”, a descris Georgina fotografia cu Alana și Eva.

Cuplul a trecut printr-o tragedie

Cristiano Ronaldo și-a surprins fanii cu vestea că i-a primit pe gemenii Eva Maria și Mateo prin intermediul unei mame surogat în iunie 2017. Doar o lună mai târziu, el și Georgina au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună, aceasta fiind însărcinată cu Alana. În aprilie 2022, tânăra i-a dat naștere fiicei lor Bella Esmeralda. Din păcate, cuplul a trecut printr-o tragedie cumplită și a anunțat că fratele geamăn al Bellei a murit la naștere.

Ronaldo mai are un alt fiu, Cristiano Jr, în vârstă de 12 ani, care s-a născut în Statele Unite în 2010, dar a fost dus imediat înapoi la Madrid pentru a fi crescut în Spania. Identitatea mamei sale este necunoscută.

Citește și:
Beyoncé, imagine rară cu cei trei copii ai săi

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video