Ipostaza în care a fost surprins Cristiano Ronaldo pe iahtul său, alături de Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo a petrecut timp prețios alături de familie pe iahtul său de lux, în drum spre Palma de Mallorca.

Ipostaza în care a fost surprins Cristiano Ronaldo pe iahtul său, alături de Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo se bucură de timpul liber și de croaziera de lux în care a plecat alături de Georgina Rodriguez și copiii lor. Fotbalistul a fost surprins pe iahtul său în valoare de 6,5 milioane de euro în drum spre Palma de Mallorca, unde s-a bucurat de vacanța cu cei dragi.

sursa: profimedia

Cristiano Ronaldo, croazieră de lux pe iahtul său

Sportivul de la Manchester United, în vârstă de 37 de ani, a fost văzut și alături de prietenul său foarte bun, José Semedo. Aceștia au fost fotografiați pe iahtul de lux al lui Ronaldo, unde au fost văzuți și copiii săi și ai Georginei Rodriguez. Bucurând-se de soare și de liniște, aceștia au fost surprinși în timp ce se bronzau și se relaxau pe vasul de croazieră.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Iahtul impresionant al lui Cristiano Ronaldo are cinci dormitoare, șase băi, iar la bordul ambarcațiunii au fost instalate sisteme de entertainment, în special pentru copii. Deși ambarcațiunea este folosită doar pentru perioada vacanțelor, aceasta deține și o sală de fitness întrucât fotbalistul nu ratează momentele în care trebuie să se antreneze pentru a se menține tot timpul în formă.

Fotbalistul și-a achiziționat o mașină de 8 milioane de euro

Ronaldo nu deține doar un vas de lux, ci este și mândrul proprietar al unor autovehicule mai mult decât exclusiviste. Fotbalistul este unul dintre cei 10 proprietari de Bugatti Centodieci. El a primit recent mașina, după ce a așteptat-o cu nerăbdare doi ani. Modelul care a fost lansat în doar 10 exemplare în toată lumea valorează aproximativ 8 milioane de euro.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo încearcă să depășească tragedia prin care au trecut în urmă cu câteva săptămâni. Iubita fotbalistului era însărcinată cu gemeni, însă au anunțat cu tristețe că unul dintre copii a murit la naștere. Fotbalistul a făcut public un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale.

„Cu imensă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care un părinte o poate simţi. Doar naşterea fetiţei noastre ne oferă puterea să trecem peste acest moment cu un pic de speranţă şi fericire.

Vrem să le mulţumim doctorilor şi asistentelor pentru toată grija şi susținerea arătată. Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm să ne respectați dreptul la la intimitate în aceste momente dificile. Bebeluşule, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu”

Citește și:
Bradley Cooper, dezvăluiri despre dependența de droguri și relația cu fiica lui: „Este pur și simplu adevărul'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people