Bradley Cooper, dezvăluiri despre dependența de droguri și relația cu fiica lui: „Este pur și simplu adevărul”

Bradley Cooper a vorbit deschis despre perioada când se confrunta cu dependența de droguri și a dezvăluit cum i s-a schimbat viața de când a devenit tată.

Bradley Cooper, dezvăluiri despre dependența de droguri și relația cu fiica lui: „Este pur și simplu adevărul”

Bradley Cooper a avut parte de un moment de sinceritate absolută și a vorbit deschis despre cele mai dificile momente ale sale în carieră, când se confrunta cu dependența de substanțe interzise și depresia. Cu toate că nu i-a fost deloc ușor să treacă peste probleme, actorul a dezvăluit că venirea pe lume a fiicei lui i-a schimbat complet viața.

Bradley Cooper a vorbit despre dependența de droguri

Actorul în vârstă de 47 de ani s-a destăinuit despre o perioadă dificilă din viața sa în timpul apariției sale recente la podcastul SmartLess de la Amazon Music și Wondery, găzduit de Will Arnett, Jason Bateman și Sean Hayes. În timpul interviului, Cooper a împărtășit că s-a simțit „atât de pierdut” în perioada în care cariera sa se clătina, între anii în care a jucat în „Alias”, care s-a încheiat când avea 29 de ani, și filmările la „The Hangover” la 36 de ani.

„Eram atât de pierdut și eram dependent de cocaină, asta a fost cealaltă chestie. Mi-am secționat tendonul lui Ahile imediat după ce am fost concediat/plecat din Alias și m-am luptat cu lipsa stimei de sine.”, a spus actorul.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cum s-a schimbat viața actorului de când a devenit tată

Cooper și-a amintit apoi că Will Arnett a fost una dintre persoanele care l-au ajutat să realizeze că trebuie să facă o schimbare. Cooper și Arnett au continuat să vorbească despre momentele în care s-au confruntat cu sănătatea lor emoțională și mentală ca dependenți în recuperare. Amândoi au menționat că faptul că paternitatea a afectat pozitiv fiecare dintre călătoriile lor pentru a avea relații sănătoase cu ei înșiși.

„Paternitatea este… totul s-a schimbat. Fiecare lucru este absolut umbrit sau adus în culori glorioase de faptul că am ajuns să fiu tatăl unei ființe umane minunate. Ai acest lucru minunat sau o descoperire minunată cu un scenariu, sau ai un moment minunat pe acest platou de filmare sau într-o cameră de montaj … ai cam 40 de astfel de momente în fiecare zi cu copilul tău, care sunt la acel nivel de bucurie. Asta nu e o răstălmăcire, este pur și simplu adevărul.”, a declarat Bradley.

Irina Shayk îl laudă pe fostul partener

Bradley Cooper are o fiică superbă alături de fotomodelul Irina Shayk. Lea De Seine, în vârstă de 5 ani, este cea mai mare mândrie a actorului, iar fosta sa parteneră de viață a adus doar cuvinte de laudă la adresa lui. Într-un interviu din mai 2021 cu ELLE, Shayk a vorbit despre rolul lor de co-părinți.

„Nu am înțeles niciodată termenul de co-părinți. Când sunt cu fiica mea, sunt 100 la sută mamă, iar când este cu tatăl ei, el este 100 la sută tatăl ei. Co-parentingul este parenting.”, a spus Irina Shayk, adăugând că „Bradley este cel mai uimitor tată”.

Citește și:
Bradley Cooper, greu de recunoscut în noul lui film, Maestro

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video