Bradley Cooper și Matt Bomer, surprinși în timp ce se sărută pe platoul de filmare al peliculei „Maestro”

Bradley Cooper și Matt Bomer au fost fotografiați în timp ce se sărută pe platourile de filmare din New York.

Bradley Cooper și Matt Bomer, surprinși în timp ce se sărută pe platoul de filmare al peliculei "Maestro"

Bradley Cooper și Matt Bomer au fost surprinși în timp ce împărtășesc un sărut pe platoul de filmare al noului lor film Maestro, în New York, luni. Cei doi au fost văzuți discutând inițial în timp ce luau o pauză de la filmări, înainte de a fi fotografiați în ipostaze tandre.

Bradley Cooper și Matt Bomer, sărut pe platourile de filmare

Actorii au fost văzuți în timp ce se sărută pe platoul de filmare din New York al peliculei „Maestro”, ambii îmbrăcați în ceea ce părea a fi o ținută de afaceri. Cooper, în vârstă de 47 de ani, a apărut ca o versiune mai tânără a personajului său din film, Leonard Bernstein, întrucât nu avea machiajul aferent care să îl îmbătrânească.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Nu este încă știut ce personaj va interpreta Bomer, în vârstă de 44 de ani, în viitorul film biografic de pe Netflix, care îi va avea în distribuție și pe Carey Mulligan, Jeremy Strong, Maya Hawke și Sarah Silverman.

Potrivit unui rezumat al filmului publicat de THR, „Maestro” „spune povestea de dragoste complexă dintre Leonard Bernstein și Felicia Cohn Montealegre. Este o poveste care s-a întins pe mai bine de 30 de ani, de la momentul în care s-au întâlnit în 1946 la o petrecere și care a continuat prin două logodne care s-au despărțit, o căsnicie de 25 de ani, trei copii, Jamie, Alexander și Nina, și în timp ce Bernstein se confrunta cu propria orientare sexuală”.

Actorul a revenit în ipostaza de regizor

Bradley a scris scenariul filmului și va fi, de asemenea, regizor și producător. Printre ceilalți producători ai proiectului se numără Martin Scorsese și Steven Spielberg. La sfârșitul lunii trecute, Netflix a prezentat în premieră fotografii din „Maestro”, care îi arătau pe Bernstein, nominalizat de nouă ori la Oscar, de nerecunoscut în rolul unui Bernstein îmbătrânit, și pe Mulligan, în vârstă de 37 de ani, care o interpretează pe soția regretatului compozitor, Felicia Montealegre.

Viitorul film marchează revenirea lui Cooper la regie, după ce a debutat cu filmul „A Star Is Born” din 2018. În luna ianuarie, Cooper s-a amuzat pe seama faptului că toată copilăria și-a dorit să fie dirijor, iar acum a ajuns să „dirijeze' filme.

„Eram obsedat de asta, i-am cerut lui Moș Crăciun o baghetă când aveam 8 ani. Ascultam muzică, mă îndrăgosteam de ea și puteam să cunosc cu adevărat fiecare moment al unei piese, cum ar fi Opus 35 în Re major de Ceaikovski, acest concert pentru vioară”., a spus Bradley Cooper.

Citește și:
De ce a părăsit Andra „Vocea României'? Artista a dezvăluit adevăratul motiv

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people