Beyoncé, imagine rară cu cei trei copii ai săi

Cu puțin timp înainte de lansarea oficială a albumului Renaissance, Beyoncé a publicat o imagine adorabilă cu cei trei copii ai săi.

Beyoncé, imagine rară cu cei trei copii ai săi

Cu puțin timp înainte de lansarea albumului Renaissance, Beyoncé și-a surprins fanii cu o imagine adorabilă cu cei trei copii ai săi. În fotografia publicată pe website-ul artistei o putem vedea pe Blue Ivy și pe gemenii Rumi și Sir dormind alături de Beyoncé.

Cântăreața a ținut să le mulțumească celor trei copii ai săi, lui Jay-Z, dar și altor membri ai familiei fiindcă i-au oferit „spațiul, creativitatea și inspirația” de care avea nevoie pentru a compune noul album. Renaissance este cel de-al șaptelea album al artistei și include șaisprezece piese noi, inclusiv single-ul Break My Soul, lansat recent.

Acest proiect în trei acte a fost înregistrat pe parcursul a trei ani, în timpul pandemiei. O perioadă în care lucrurile nu s-au mișcat, dar și o perioadă în care am descoperit că am fost cea mai creativă”, a scris artista.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Crearea acestui album mi-a permis să visez și să găsesc un loc de evadare într-o perioadă înfricoșătoare pentru lume. Mi-a permis să mă simt liberă și aventuroasă într-o perioadă în care puține lucruri se mișcau. Intenția mea a fost să creez un loc sigur. Un loc fără judecată. Un loc în care să mă eliberez de perfecționism și de gândire excesivă. Un loc în care să țip, să mă eliberez, să simt libertatea. A fost o călătorie frumoasă de explorare.

Beyoncé a ținut să le mulțumească celor trei copii ai săi, dar și lui Jay-Z, despre care a afirmat că este sursa sa de inspirație.

„Vreau să le mulțumesc în mod special lui Rumi, lui Sir și lui Blue pentru că mi-au oferit spațiu, creativitate și inspirație. Și o mulțumire specială pentru soțul meu frumos și muză, care a avut grijă de mine în timpul acelor nopți târzii în studio”.

De asemenea, artista le-a transmis un mesaj emoționant și părinților săi.

„Mamă, te iubesc. Tatălui meu, primul meu profesor: mă inspiri în fiecare lucru pe care îl fac. Te iubesc”, a scris Beyoncé.

Citește și:
Justin Timberlake și Jessica Biel, surprinși în ipostaze romantice în vacanța din Sardinia

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video