Beyoncé, apariție spectaculoasă pe coperta noului său album

Renaissance este cel de-al șaptelea album solo din cariera artistei.

Beyoncé, apariție spectaculoasă pe coperta noului său album

Beyoncé a dezvăluit coperta mult așteptatului său album, Renaissance. Aceasta a publicat fotografia pe contul său de Instagram, iar reacțiile nu au întârziat să apară. În doar 13 ore, postarea a adunat peste 3 milioane și jumătate de like-uri și zeci de mii de comentarii.

În imagine, Beyoncé, care poartă doar niște accesorii metalice ce îi acoperă părțile intime și o pereche de pantofi cu toc, apare stând pe un cal holografic, absolut spectaculos.

Artista a dezvăluit că acest album a ajutat-o să viseze și să treacă mai ușor peste perioada grea a ultimilor doi ani.

„Crearea acestui album mi-a permis să visez și să găsesc un loc de evadare într-o perioadă înfricoșătoare pentru lume. Mi-a permis să mă simt liberă și aventuroasă într-o perioadă în care puține lucruri se mișcau. Intenția mea a fost să creez un loc sigur, un loc fără judecată. Un loc în care să mă eliberez de perfecționism și de gândire excesivă. Un loc în care să țip, să mă eliberez, să simt libertatea. A fost o călătorie frumoasă de explorare. Sper că veți găsi bucurie în această muzică.”, a scris Beyoncé pe contul său de Instagram.

Săptămâna trecută, cântăreața a lansat și primul single de pe album. Cântecul se numește Break My Soul și a fost realizat în parteneriat cu producătorii Tricky Stewart și The-Dream, doi artiști cu care Beyoncé a lucrat și în trecut, mai exact pentru piesa Single Ladies.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Artista a anunțat încă de anul trecut că pregătește noi cântece, declarând că pandemia a motivat-o să revină în atenția publicului.

„Cu toată izolarea și nedreptatea din ultimul an, cred că suntem cu toții pregătiți să evadăm, să călătorim, să iubim și să râdem din nou. Simt că se naște o renaștere, iar eu vreau să fac parte din alimentarea acestei evadări în orice mod posibil. Sunt în studio de un an și jumătate”, a spus artista într-un interviu pentru Harper’s Bazaar.

Citește și:
R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru abuzuri sexuale

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video