Kate Middleton, declarații personale și emoționante despre pandemia de coronavirus

Kate Middleton a vorbit despre campania pe care a lansat-o în urmă cu an, Hold Still, dar și despre modul în care ne vom raporta peste ani la pandemia de coronavirus.

Kate Middleton, declarații personale și emoționante despre pandemia de coronavirus

În luna mai a anului trecut, Kate Middleton a lansat proiectul Hold Still, o campanie ce își propunea să strângă cât mai multe fotografii și povești din timpul pandemiei de coronavirus. Scopul era de a surprinde prin intermediul imaginilor „stările, temerile și sentimentele oamenilor din Marea Briatnie.”

Proiectul a avut trei teme principale – Helpers and Heroes, Your New Normal și Acts of Kindness – și s-a bucurat de real succes în rândul britanicilor, 31.598 de persoane înscriindu-se la campania organizată de Ducesa de Cambridge. Dintre acestea, 100 de fotografii au fost selectate în finală  și urmează să fie prezentate într-o expoziție digitală. De asemenea, fotografiile finaliste vor apărea și într-o carte publicată de National Portrait Gallery.

Kate Middleton a vorbit despre această inițiativă prin intermediul unei postări personale ce a apărut pe contul de Instagram @kensingtonroyal.

„În deceniile următoare, când o să ne aducem aminte de pandemia de coronavirus ne vom gândi la provocările cu care ne-am confruntat – persoanele dragi pe care le-am pierdut, izolarea extinsă față de familiile și prietenii noștri și tensiunea pusă pe cei care muncesc în domenile cheie. Dar, ne vom aminti de asemenea și de aspectele pozitive: actele incredibile de bunătate, oamenii care au oferit ajutor și eroii care au apărut din toate categoriile sociale și cum ne-am adaptat împreună la noua normalitate. Prin intermediul Hold Still am vrut să folosesc puterea fotografiei pentru a crea o arhivă durabilă a lucrurilor pe care le trăim cu toții – pentru a surprinde povești personale și a documenta momentele semnificative pentru familii și comunități din perioada pandemiei. C. „ , a fost mesajul transmis de Kate Middleton.


De asemenea, Ducesa de Cambridge va lansa și o carte care să susțină acest proiect și care se va numi Hold Still: A Portrait of Our Nation în 2020. Lansarea va avea loc pe 7 mai, însă pozele selectate vor fi expuse și în diferite locuri din Marea Britanie.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton, acuzați că au încălcat din neatenție regulile de carantină

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people