Miranda Kerr, dezvăluiri oneste despre relația cu fostul său partener, Orlando Bloom, dar și despre modul în care au decis să-și crească copilul

Miranda Kerr și Orlando Bloom au împreună un băiat în vârstă de 11 ani.

Miranda Kerr, dezvăluiri oneste despre relația cu fostul său partener, Orlando Bloom, dar și despre modul în care au decis să-și crească copilul

Chiar dacă au trecut mai bine de nouă ani de când Miranda Kerr și Orlando Bloom nu mai formează un cuplu, fondatoarea KORA Organics a vorbit pentru Vogue Australia despre decizia pe care ea și fostul său partener au luat-o în momentul în care au pus capăt relației. Cei doi au convenit la momentul respectiv ca nevoile fiului lor, Flynn, acum în vârstă de 11 ani, să fie întotdeauna puse pe primul loc.

„Încă din prima zi, când eu și Orlando am decis să ne despărțim, am spus: „Ascultă, orice am face, trebuie să punem nevoile lui Flynn pe primul loc, nu pe ale noastre.” Acesta este modul în care luăm deciziile. Familia este prioritatea mea numărul unu, apoi munca, apoi compania mea, care este ca un alt copil, și apoi, din păcate, prietenii mei, dar nu va fi așa pentru totdeauna”, a declarat Miranda Kerr.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Miranda Kerr și Orlando Bloom au fost împreună timp de șase ani, din 2007 și până în 2013. În 2015, modelul l-a cunoscut pe Evan Spiegel, co-fondatorul aplicației Snapchat, cu care s-a și căsătorit doi ani mai târziu. Aceștia au împreună doi copii, pe Hart și pe Myles. În ceea ce îl privește pe Orlando, acesta este logodit cu Katy Perry, alături de care are și o fetiță, pe nume Daisy Dove.

Într-un interviu acordat revistei LVR, Miranda Kerr a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fostul său soț, Orlando Bloom, dar și cu partenera actuală a acestuia, Katy Perry. Aceasta a mărturisit că o adoră pe cântăreața în vârstă de 37 de ani și că este extrem de fericită că actorul și-a găsit jumătatea.

„O ador pe Katy și sunt recunoscătoare că Orlando și-a găsit pe cineva alături de care e fericit. Acum Flynn are patru părinți fericiți care se înțeleg.”

Anul trecut, Katy Perry a avut o apariție pe Instagram live, în care își arăta sprijinul pentru noua cremă din gama de skincare a Mirandei, KORA Organics. „În familia noastră modernă, ea este probabil cea mai atentă la lucrurile legate de sănătate”, a spus cântăreața.

„Unul dintre lucrurile minunate ale apropierii de Miranda este că ajung să încerc toate produsele ei, mai ales când fiul ei [Flynn] vine acasă cu ele în rucsac.” Katy a mai spus că o altă cremă a Mirandei, Turmeric Glow, a ajutat-o în lupta cu acneea chistică de la vârsta adultă.

Citește și:
Shakira și Gerard Pique, întâlnire de „urgență' în privința custodiei copiilor

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video