O familie modernă: cum se înțeleg Katy Perry și Miranda Kerr, fosta soție a lui Orlando Bloom

Katy Perry și Miranda Kerr au vorbit despre prietenia lor și despre copii, cu ocazia lansării unui nou produs KORA Organics.

O familie modernă: cum se înțeleg Katy Perry și Miranda Kerr, fosta soție a lui Orlando Bloom

Înainte să fie logodnicul lui Katy Perry, actorul Orlando Bloom a fost soțul modelului Miranda Kerr, cu care are un fiu de 10 ani, Flynn.

Katy Perry (36) a avut recent o apariție pe Instagram Live, cu scopul de a-și arăta sprijinul pentru noua cremă din linia de skincare a Mirandei, KORA Organics. „În familia noastră modernă, ea este probabil cea mai atentă la lucrurile legate de sănătate,” a spus cântăreața despre modelul de 37 de ani.

„Unul dintre lucrurile minunate ale apropierii de Miranda este că ajung să încerc toate produsele ei, mai ales când fiul ei [Flynn] vine acasă cu ele în rucsac.”

Katy a mai spus că o altă cremă a Mirandei, Turmeric Glow, a ajutat-o în lupta cu acneea chistică de la vârsta adultă.

Miranda și-a declarat în trecut afecțiunea pentru fostul ei soț și pentru noua lui parteneră. „O ador pe Katy și mă bucur că Orlando a găsit pe cineva care-i bucură inima,” a spus ea „pentru că, la urma urmei, cel mai important e ca Flynn să aibă niște părinți fericiți.”

Katy și Orlando au o fiică, Daisy. Miranda mai are doi băieți cu soțul ei actual, Evan Spiegel. „Copiii sunt dragostea mea cea mare. E cel mai minunat lucru din lume să fii mamă,” a spus ea în conversația de pe Instagram.

Katy a fost de acord: „Nimic nu se compară cu sentimentul de când am avut-o pe fiica mea. A fost ca și cum toată dragostea pe care am căutat-o vreodată, a venit Bam!.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Deși fiica ei, Daisy, are numai șapte luni, Katy a adăugat: „Iubirea copiilor tăi este constantă și necondiționată și nu se bazează pe ceea ce ai, ce nu ai, ce carieră, ce produs, și asta m-a făcut cu siguranță să mă simt așa bine că știu că există această iubire neclintită și necondiționată.”

Citește și:

Lili Sandu a studiat nutriția, în urma unei probleme de sănătate

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video