Mesajul lui Sam Asghari, după ce Britney Spears a anunțat că a pierdut sarcina: „Ne vom mări familia în curând”

Sam Asghari le-a transmis fanilor un mesaj, după ce Britney Spears a anunțat că a pierdut sarcina.

Mesajul lui Sam Asghari, după ce Britney Spears a anunțat că a pierdut sarcina: „Ne vom mări familia în curând”

Sam Asghari a distribuit o nouă postare pe Instagram, după ce Britney Spears a anunțat că a pierdut sarcina, informându-și fanii că „merg mai departe” în încercarea de a trece peste tragedie. Logodnicul vedetei le-a mulțumit urmăritorilor de pe rețelele de socializare pentru susținerea în acest moment dificil și le-a transmis că își vor mări familia în curând.

Sam Asghari a postat un mesaj dureros

Sam Asghari a transmis un mesaj pe Instagram la câteva zile după ce logodnica sa, Britney Spears, a anunțat că a pierdut sarcina. Aceasta a fost prima postare a actorului de când cuplul a suferit această tragedie.Britney Spearsanunțase la începutul lunii aprilie că va deveni mamă pentru a treia oară.

„Am simțit sprijinul vostru. Luăm lucrurile în mod pozitiv și mergem înainte cu viitorul nostru. Este greu, dar nu suntem singuri. Vă mulțumim că ne respectați intimitatea. Ne vom mări familia în curând ❤️”, a transmis logodnicul artistei.

sursa foto: Instagram

După aproximativ o lună de când a anunțat fericita veste, artista a suferit un avort spontan. Cei doi au transmis un mesaj comun fanilor și i-au rugat să le fie respectată intimitatea în această perioadă dificilă pe care o traversează.Britney Spearsși partenerul ei rămân optimiști și își doresc în continuare să-și mărească familia.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Britney Spears a pierdut sarcina

„Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că am pierdut copilul nostru miraculos în primele etape ale sarcinii. Acesta este o perioadă devastatoare pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm să anunțăm până când am fi ajuns mai departe. Cu toate astea am fost prea entuziasmați să împărtășim vestea bună. Dragostea noastră unul pentru celălalt este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa noastră familie. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul vostru. Vă rugăm să ne păstrați intimitatea în acest moment dificil”, au anunțat Britney Spears și Sam Asghari în urmă cu câteva zile.

De când a anunțat că a pierdut sarcina, Britney Spears a vorbit deschis despre faptul că s-a luptat în această perioadă dificilă cu anxietatea.

Britney Spears și Sam Asghari s-au cunoscut în 2016, pe platoul de filmare al videoclipului Slumber Party. În luna septembrie a anului 2021, artista a anunțat căs-au logodit

Citește și:
Amber Heard recunoaște că a mințit cu privire la banii obținuți după divorțul de Johnny Depp

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video