Imagini rare cu Sean Preston și Jayden James Federline, băieții lui Britney Spears

Băieții lui Britney Spears, Sean Preston și Jayden James Federline, sunt discreți când vine vorba de apariții publice.

Imagini rare cu Sean Preston și Jayden James Federline, băieții lui Britney Spears

Băieții lui Britney Spears au ales să își trăiască viața departe de lumina reflectoarelor, astfel că fiecare apariție a lor îi încântă pe fanii artistei.

Băieții lui Britney Spears au ajuns la adolescență, iar aceste fotografii cu ei dovedesc acest lucru. Sean Preston, în vârstă de 16 ani, și Jayden James Federline, în vârstă de 15 ani, apar într-o serie de imagini în compania lui Eddie Morales, care este prieten cu tatăl lor, dansatorul Kevin Federline.

Morales, care este CEO-ul Movision Entertainment, a scris alături de aceste imagini publicate pe Instagram: „Lumea poate vedea ce tată grozav a fost Kevin.” De asemenea, el a distribuit și un video în care Jayden cântă la pian, semn că el a moștenit pasiunea pentru muzică de la mama lui. Aceste fotografii cu băieții lui Britney Spears sunt cu atât mai impresionante cu cât cei doi sunt extrem de discreți cu viața lor personală, în ciuda celebrității de care au parte părinții lor.

Britney Spears și Kevin Federline au divorțat în 2007. După separare, custodia copiilor a afectat-o pe cântăreață. Dacă la început, după ce Britney Spears a intrat sub tutela tatălui său în 2008, cei doi au împărțit în mod egal custodia celor mici, din 2019 Kevin a primit 70%, astfel că băieții au ajuns să petreacă mai mult timp cu tatăl lor.

În prezent, Britney Spears formează un cuplu cu actorul de origine iraniană Sam Ashgari. S-au cunoscut în 2016, pe platoul de filmare al videoclipului Slumber Party. În luna septembrie a anului 2021, Spears a anunțat că s-au logodit

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cariera cântăreței a fost controlată legal de către tatăl ei, Jamie Spears, mai bine de 13 ani, mai exact, de când, în 2008, aceasta a dat semne de tulburări legate de sănătatea sa mintală. Tatăl lui Britney Spears a fost de acord să renunțe la tutela asupra fiicei sale.

De atunci, tatăl lui Britney Spears a avut controlul asupra averii sale și asupra altor aspecte ale vieții ei. Mai târziu, Spears a încercat să îl înlăture din rolul de tutore, declarând că acesta a abuzat de puterea pe care a avut-o asupra ei. Jamie Spears a negat orice acuzație în acest sens și și-a exprimat întotdeauna îngrijorarea față de bunăstarea fiicei sale.

Britney Spears a fost copleșită de emoție după ce a aflat că tatăl ei, Jamie Spears, și-a pierdut dreptul de tutelă asupra ei după 13 ani, relatează Page Six. Judecătoarea Curții Superioare din Los Angeles, Brenda Penny, a recunoscut că este în „interesul superior” al lui Britney ca aceasta să nu se mai afle sub tutela tatălui ei.

Hotărârea a venit după ce avocatul cântăreței, Mathew Rosengart, a solicitat instanței să-l suspende imediat pe Jamie din rol, argumentând că implicarea acestuia a transformat viața fiicei sale într-un coșmar.

Citește și:
Irina Shayk, apariție chic alături de fiica ei, Lea de Seine, în vârstă de 4 ani

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video