Lui Britney Spears nu i s-a permis să mai aibă un copil

Britney Spears își dorește un al treilea copil, dar tatăl ei i-a interzis să renunțe la sterilet.

Lui Britney Spears nu i s-a permis să mai aibă un copil

În luna februarie a avut loc lansarea documentarului FX Framing Britney Spears, care a dat de înțeles că tatăl cântăreței, Jamie Spears, îi controlează acesteia viața, de la ce oameni au acces la ea pentru interviuri la milioanele de dolari pe care le face. Audierile de săptămâna asta, prin care Britney Spears cere eliberarea de sub tutela sub care se află încă din 2008 pe motiv de probleme de sănătate mintală, confirmă bănuielile mișcării #FreeBritney și scot la iveală detalii alarmante despre felul în care libertatea i-a fost limitată de-a lungul ultimului deceniu.

Britney Spears a declarat miercuri, în fața unui judecător de la Curtea Superioară din Los Angeles, că dorește să se căsătorească și să aibă un alt copil, dar că echipa din spatele controversatei sale tutele îi interzice asta și îi impune să folosească mijloace contraceptive împotriva voinței sale. „Am un sterilet în mine chiar acum, astfel încât să nu rămân însărcinată. Am vrut să-l scot pentru a putea începe să încerc să mai am un copil, dar așa-numita echipă nu îmi permite să merg la medic să-l scot, pentru că nu vor să fac copii.”

Spears a spus explicit judecătorilor că vrea să fie liberă și că aranjamentul în spatele căruia se află tatăl ei face „mult mai mult rău decât bine.” „M-am săturat să mă simt singură. Merit să am aceleași drepturi ca oricine, având un copil, o familie, oricare dintre aceste lucruri și mai mult”, a adăugat ea, potrivit Page Six.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Spears are doi copii cu Kevin Federline, care i-a limitat accesul la ei după divorțul lor, lucru care a declanșat o criză publică a vedetei. Cântăreața are de câțiva ani o relație cu Sam Asghari și le-a declarat judecătorilor că vrea să fie liberă să-și petreacă timpul cu el în orice fel îi place. „Tot ce vreau este să dețin banii mei și să se termine odată cu asta”, a mai spus ea în instanță în timpul unui discurs de 23 de minute care în sfârșit a scos la iveală limitările de libertate prin care a trecut din cauza familiei sale, și, mai ales, cum se simte ea în raport cu ele. 

„Nu ar trebui să fiu sub tutelă dacă pot să lucrez și furnizez bani, să muncesc pentru mine și să plătesc și alți oameni. Nu are sens”, a mai spus Spears. „Legile trebuie să se schimbe.”

Citește și
Care e actuala relație dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston. Chiar actrița a dezvăluit tot

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video