Angajații Prințului William, acuzați că ar fi răspândit informații false despre Prințul Harry și problemele lui de sănătate mintală

Noul documentar „Harry & William: What Went Wrong?” scoate la iveală noi detalii despre conflictul dintre Prințul William și Prințul Harry.

Angajații Prințului William, acuzați că ar fi răspândit informații false despre Prințul Harry și problemele lui de sănătate mintală

Noul documentar Harry & William: What Went Wrong? analizează în detaliu conflictul dintre cei doi frați și încearcă să pună cap la cap toate piesele de puzzle din această poveste pentru a identifica cine este responsabil pentru ruptura care s-a produs între William și Harry.

Biograful Omid Scobie declară că imediat după ce Prințul Harry a făcut primele afirmații cu privire la conflictul dintre el și Prințul William, personalul Ducelui de Cambridge a lansat o campanie împotriva lui Harry.

În 2019, la sfârșitul turneului pe care Ducii de Sussex l-au făcut în Africa de Sud, Harry a declarat pentru ITV că el și fratele său au luat-o „pe drumuri diferite”. În cadrul aceleiași emisiuni, Meghan Markle a mărturisit că „supraviețuiește, dar că nu trăiește la maximum” și a sugerat de asemenea că familia regală a neglijat-o, adăugând chiar că „nu m-au întrebat mulți oameni dacă sunt OK”.

Tot atunci a fost și pentru prima oară când Prințul Harry recunoaștea în mod public că s-a produs o ruptură între el și fratele său, William. „Cu siguranță suntem pe drumuri diferite în acest moment, dar îi voi fi mereu alături, cum știu că și el va fi pentru mine. Nu ne vedem la fel de des cum o făceam, dar îl iubesc mult. Ca orice frați, avem zile bune și avem și zile rele”, spunea Prințul Harry în 2019.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cum toate aceste declarații au făcut înconjurul lumii la acea vreme, la doar o zi de la interviu au apărut mai multe știri în care se prezenta faptul că Prințul William „este îngrijorat de starea de sănătate mintală a lui Harry”. Biograful Scobie afirmă că această afirmație a fost lansată în mod intenționat de angajații lui William.

„Aș spune că nu e o coincidență că la scurt timp după ce emisiunea a fost lansată, la doar o zi după, au apărut citate care aparțineau unei persoane care lucrează la Palatul Kensington, care spuneau că William este îngrijorat în legătură cu starea mintală a fratelui său. Acum, dacă William a planificat asta sau nu, nimeni nu va ști, dar informația a venit din interiorului palatului pe care el în conduce”, concluzionează Omid Scobie în documentarul Harry & William: What Went Wrong?.

Citește și:
Motivul pentru care Prințul William și Prințul Harry nu au ținut discursuri separate la dezvăluirea statuii Prințesei Diana

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video