Mesajul emoționant al lui Florin Piersic la aniversarea a 85 de ani: „Copii, e prea multă tristețe în lume”

Celebrul actor român Florin Piersic împlinește 85 de ani pe 27 ianuarie.

Mesajul emoționant al lui Florin Piersic la aniversarea a 85 de ani: „Copii, e prea multă tristețe în lume”

Celebrul actor român Florin Piersic împlinește 85 de ani pe 27 ianuarie și, spre deosebire de alți ani, a decis să nu își sărbătorească aniversarea. Chiar dacă rupe tradiția anul acesta și renunță din cauza pandemiei la petrecerea tradițională de pe scenă, cu sute de admiratori în sala de spectacol, Florin Piersic le-a promis fanilor un spectacol așa cum merită, anul viitor.

În schimb, legendarul actor le-a trasnmis fanilor un mesaj emoționant, sub forma unei scrisori pe care a publicat-o pe contul lui de Facebook. Toți prietenii și fanii actorului l-au copleșit cu mesaje și au fost impresionați de cuvintele actorului.

Florin Piersic a mărturisit că trece printr-o perioadă mai dificilă după ce și-a pierdut un prieten, care a fost infectat cu coronavirus, iar o altă persoană apropiată se luptă cu boala în aceste momente.

„SCRISOARE CĂTRE VOI

În cateva zile, împlinesc marele 85. Voi stiți că n-am avut niciodată rețineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori și mai ales actrițe care parcă sunt născuți pe 29 februarie, așa că înaintează în vârstă o dată la patru ani. De fapt, dacă mă gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranță, cu bucurie. O să vedeți și voi când veți ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima!

An de an, televiziunile, presa și mai ales voi, publicul m-ați sărbătorit, m-ați răsfățat, m-ați aplaudat, iar eu am primit o mare de flori, vorbe minunate și toată iubirea voastră, cu recunostiință. În teatru, indiferent ce se intampla in viata actorilor de pe scena, se spune: „Spectacolul trebuie să continue”. Ei trebuie să fie acolo, să intre în pielea personajelor lor , să vă aducă un zâmbet în suflet, sau o lacrimă în colțul ochiului.

Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întâlnire, pentru că știți că a devenit aproape o tradiție să îmi petrec ziua de naștere pe scenă, cu voi alături. M-am gândit mult la asta. Și acum vine marele „Dar”. Copii, e prea multă tristețe în lume. De curând mi-am pierdut un prieten de o viață, Rocco- Grigore Rusu, care a fost răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea se zbate acum între viață și moarte, din același motiv. Vă spun drept: mi se pare cam nepotrivit, să ne ținem de sărbătoriri. Și dacă nu ne vom vedea față în față, fie pe scenă, fie pe micul ecran, asta nu înseamnă că vă iubesc mai puțin.

Anul ăsta este anul Vărsatorului, așa că sunt convins că ne așteaptă lucruri minunate, numai să trecem odată de perioada asta nefericită. VA ROG să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru. Fiți buni unii cu alții și la anul facem o sărbatorire și pentru 85 și pentru 86 la un loc! E o promisiune! Vă pup cu dragoste!”, a transmis Florin Piersic.

Citește și:
Mama Annei Lesko, internată a doua oară din cauza Covid-19: „Au apărut complicații”

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people