Maia Morgenstern, reacție după derapajul lui George Buhnici: „Să ne purtăm frumos, să ne exprimăm civilizat”

Maia Morgenstern a transmis un mesaj după declarațiile jignitoare făcute de George Buhnici la adresa corpurilor femeilor.

Maia Morgenstern, reacție după derapajul lui George Buhnici: "Să ne purtăm frumos, să ne exprimăm civilizat"

Mai multe persoane publice au transmis mesaje dure în urma derapajului lui George Buhnici. Fostul prezentator de la PRO TV a făcut o serie de comentarii sexiste și misogine despre corpurile femeilor.

Maia Morgenstern a reacționat pe pagina sa de Facebook, acolo unde prin intermediul unei postări și-a expus opinia cu privire la declarațiile controversate făcute de George Buhnici care au făcut înconjurul Internerului în ultima perioadă și care au stârnit o mulțime de dezbateri pe rețelele de socializare.

„Păi ce să cauți tu la plajă? Ce fel de distracție e asta? Să te înghesui cu toți…Doamne iartă-mă! Să te stresezi? Să te enervezi? Să te și…îmbolnăvești de atâta…cum să zic io?!” Dezgust. Căci da, avem dreptul la propriile standarde. Avem dreptul la opinie. Avem dreptul la propriile noastre plăceri. Și neplăceri. Păi nu mai bine le evităm? Neplăcerile, zic. Dacă se poate?!? Păi să ne oribilăm noi??? Scuze, cum ziceți că se zice?!? Oripilăm. Ah, oripilăm, bine. Sau epilăm?!?! Că nu-mi aduc aminte bine…
Să nu vorbim urât, că nu șade frumos obrazului. Să ne purtăm frumos, să ne exprimăm civilizat. Și dacă nu putem încă, n-are nimicutza. Ne mai civilizăm un picuț.
Uite, de exemplu putem să vizităm muzee. Să ne clătim ochii cu ce e mai frumos pe lumea asta. Cu opere de artă ce corespund standardelor noastre estetice. Etice sau estetice? Estice?!? Nu-mi mai aduc aminte bine…în fine.
Avem lucrări celebre, opere de artă ale marilor maeștri ai artelor frumoase – nemuritori, nemuritoare. Artă. Cultură. Altceva, zic.
Iată, de pildă, tabloul „Cele trei grații”. Rubens. Pictorul.
Tabloul este expus la Museo del Prado. Madrid. Spania. Păi dacă tot ești/ suntem acolo…Păi nu-i păcat să nu….și anume???
P. S. PradO, da? Nu PradA! Nici prada?!? A nu se confrunta. Confunda, scuze. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de actrița Maia Morgenstern pe Facebook. 

Declarațiile problematice făcute de George Buhnici 

George Buhnici, care se afla pe plajă la festivalul Neversea, a ținut să emită păreri nesolicitate despre corpurile femeilor și despre cum ar trebui să arate ele în cadrul unui interviu acordat emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars. Declarațiile fostului prezentator de la PRO TV au făcut înconjurul Internetului românesc și au stârnit o mulțime de dezbateri și reacții în mediul online. 

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine. Și am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut și fete care nu arată foarte bine şi nu aş vrea să mi se interpreteze, dar suntem la festival, putem să dăm vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”, a spus George Buhnici pentru Antena Stars.

George Buhnici nu s-a oprit din declarații. În aceeași emisiune menționată mai sus, acesta a făcut o remarcă cel puțin problematică despre soția lui, Lorena, alături de care are și o fiică, pe nume Ariana.

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”. Reporterul îi spune: „25”, iar Buhnici răspunde: „Mulțumesc, ai văzut.” Reporterul adaugă: „Dar nu-i minoră, cum ai zis!”, iar Lorena, soția lui George Buhnici, zice: „Nu, nu sunt, Doamne ferește!' Ulterior, George Buhnici precizează: „Auzi, dacă-ți spun vârsta adevărată o să înțelegi că e minoră! Că dacă scazi cât i-ai dat tu cu cât are ea, minoră iese!”.

Citește și:
Nadine a reacționat după ce Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici: „M-a lăsat mută și cu durere de stomac'

Foto: Instagram, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people