Gabriela Prisăcariu, reacție dură la adresa celor care o critică: „Îi rog să fie mai buni și să lase mesajele răutăcioase”

Gabriela Prisăcariu le-a transmis un mesaj persoanelor care au criticat-o după ce a ieșit într-un club cu prietenele ei.

Gabriela Prisăcariu, reacție dură la adresa celor care o critică: "Îi rog să fie mai buni și să lase mesajele răutăcioase"

În urmă cu ceva timp, Gabriela Prisăcariu a fost ținta unor mesaje răutăcioase primite pe rețelele de socializare, după ce a ieșit cu prietenele ei într-un club din București, și și-a lăsat copilul în grija soțului ei, Dani Oțil.

La cea vreme, Gabriela Prisăcariu a reacționat și a susținut că i se pare firesc ca uneori să se distreze alături de prietenele ei și nu i se pare greșit faptul că Luca Tiago, fiul ei, a rămas în grija tatălui său. Modelul a povestit pentru Click! de ce anume s-a simțit deranjată de acele reacții negative pe care le-a primit din partea urmăritorilor din mediul online. 

„Sincer, am fost șocată de reacția celor din jur. Nu am mai ieșit în club de foarte mult timp, iar când am ieșit și bineînțeles, soțul a stat acasă cu cel mic, a fost numit „bonă.” Eu nu sunt numită astfel când stau acasă cu cel mic, și nu am înțeles de ce. Nu cred că se poate schimba mentalitatea din România, pentru că așa am fost educați și este foarte greu să se schimbe asta.”

De asemea, soția lui Dani Oțil a ținut să le transmită un mesaj persoanelor care au criticat-o.

„Pentru unii români am un mesaj. Îi rog să fie mai buni și să lase mesajele răutăcioase, mai ales când nu cunoașteți oamenii respectivi și nu știți cum sunt ei, de fapt. Cred că ar trebui ca timpul acela să-l ocupați cu altceva. (…) Pentru doamnele care nu au timp să se ocupe de ele, dar au timp să stea pe Instagram, pe Facebook, să dea mesaje răutăcioase, sfatul meu este să lase rețelele de socializare și să se ocupe de ele”, a adăugat Gabriela Prisăcariu pentru sursa citată anterior. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit pe 15 mai 2021 și au avut parte de o petrecere restrânsă. Prezentatorul TV și modelul au devenit pentru prima dată părinți în luna septembrie a anului 2021. Luca Tiago, băiețelul celor doi, s-a născut prin cezariană, iar Gabriela a făcut la acea vreme declarații sumare despre starea sa de sănătate, dar și despre cum se simțea fiul ei imediat după naștere, specificând că nu își dorește să dea foarte multe detalii despre lucruri intime. 

Citește și:
Decizia importantă luată de CRBL după ce a fost eliminat de la Survivor România: „Ne e greu să facem pasul ăsta'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people