Băiețelul lui Dani Oțil a împlinit 6 luni! Soția prezentatorului a publicat o imagine adorabilă cu Luca Tiago

Băiețelul lui Dani Oțil a împlinit 6 luni, iar Gabriela Prisăcariu a împărtășit bucuria lor cu fanii de pe rețelele de socializare.

Băiețelul lui Dani Oțil a împlinit 6 luni! Soția prezentatorului a publicat o imagine adorabilă cu Luca Tiago

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt în culmea fericirii. Fiul lor a împlinit 6 luni, iar cu această ocazie, modelul a împărtășit cu fanii de pe Instagram o imagine adorabilă cu Luca Tiago.

Băiețelul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a împlinit 6 luni

Luca Tiago le aduce zilnic bucurie celor doi părinți, iar fiecare eveniment din viața lor este marcat cum se cuvine. Fiul prezentatorului TV este tot numai un zâmbet, motiv pentru care mama acestuia a imortalizat un moment special. În timp ce își ținea copilul în brațe, Gabriela Prisăcariu l-a filmat când se juca cu el. Micuțul adoră atenția din partea părinților și zâmbește când este alintat.

sursa foto: Instagram

De când au devenit părinți pentru prima dată, Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, postează adesea imagini de familie, în care vedeta principală este micuțul Luca Tiago. Modelul își ține tot timpul fanii la curent cu ultimele noutăți și împarte cu internauții momentele speciale din viața ei.

Gabriela Prisăcariu a mărturisit că viața de părinte nu este deloc ușoară. Modelul a povestit pe rețelele de socializare că se confruntă cu un moment dificil în această perioadă, cu fiul ei. Vedeta încearcă să îl obișnuiască pe Luca Tiago să doarmă singur, în pătuțul lui. Deși se poate mândri cu câteva reușite, Gabriela a precizat că procesul este unul complicat. Cel mai dificil moment pentru ea este când îl aude pe cel mic plângând, însă reușește să se mențină puternică.

„Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea – că trebuie să fii puternică și să te ții tare, pentru că dacă el te simte slab, gata, s-a terminat. Adică, când începe să plângă în pătuț, imediat îl iei în brațe, cum fac eu, nu e bine. Dar încerc să fiu tot mai puternică și să nu mă las impresionată. Este foarte greu”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe InstaStory.

Prezentatorul TV, despre al doilea copil

În ceea ce privește un al doilea copil, Dani Oțil a făcut câteva precizări pe rețelele de socializare. Vorbind despre faptul că, în familia lor, curierul care le aduce foarte des pachete acasă a devenit un om important în viețile lor, prezentatorul TV a spus că următorul copil îi va purta numele.

„Curierul a devenit atât de important pentru noi, încât:
– va fi invitat la nunta aia mare
– indiferent în ce ședință sunt, lui îi răspund… soției îi mai resping,
– următorul născut îi va purta numele,
– l-am întrebat în ce zodie e, doar ca să-i spun că zodiile noastre se înțeleg,
– când simt din ton că are o zi proastă, îi fac mici cadouri să îl îmbunez”, a scris Dani Oțil pe rețelele de socializare.

Citește și:
Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu fiica ei. Eva studiază în Londra

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people