Cum a surprins-o Dani Oțil pe Gabriela Prisăcariu de Valentine’s Day

Dani Oțil a surprins-o pe soția lui, Gabriela Prisăcariu, cu un gest romantic cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Cum a surprins-o Dani Oțil pe Gabriela Prisăcariu de Valentine's Day

Pe 14 februarie, de Valentine’s Day, Dani Oțil a reușit să își surprindă soția cu un gest care nu a fost trecut neobservat. Gabriela Prisăcariu le-a povestit fanilor de pe Instagram ce gest romantic a făcut prezentatorul TV cu ocazia acestei zilei. 

Într-o serie de Instastories, Gabriela Prisăcariu dezvăluie faptul că a găsit în fața casei un aranjament special cu flori de Ziua Îndrăgostiților. Soția prezentatorului s-a arătat extrem de surprinsă de acest gest, mai ales că ea ieșise din casă cu un alt scop. Ulterior, Gabriela a publicat mai multe cadre cu aranjamentul floral, semn că a vrut să împărtășească această bucurie și cu fanii ei.

„Ies să duc gunoiul și văd asta în fața casei! Cum apar așa florile, în fața casei noastre, peste noaptea, oare? Cine știe să-mi zică? Vai, ce frumoase sunt!”. @daniotil, știi ceva despre asta?”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram. 

De asemenea, și Dani Oțil a transmis un mesaj, în stilul lui caracteristic, de Valentine’s Day. „Azi e 14 februarie sau cum ar zice cei căsătoriți, doar luni”, a spus prezentatorul pe Instagram. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt discreți când vine vorba de gesturi de afecțiune în public și puține au fost ocaziile în care au vorbit despre relația lor sau despre viața de familie. 

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au devenit pentru prima dată părinți în luna septembrie a anului 2021. Luca Tiago, băiețelul celor doi, s-a născut prin cezariană, iar Gabriela a făcut la acea vreme declarații sumare despre starea sa de sănătate, dar și despre cum se simțea fiul ei imediat după naștere, specificând că nu își dorește să dea foarte multe detalii despre lucruri intime. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul pe 24 octombrie 2021, în cadrul unui eveniment discret, organizat în mare secret, la care au participat doar familia și prietenii cuplului. Prezentatorul TV și modelul s-au căsătorit pe 15 mai 2021 și au avut parte de o petrecere restrânsă.

Citește și:
Cum sărbătoresc Răzvan și Irina Fodor de Valentines Day: 'Nu glumesc pe subiectul ăsta'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people