Dani Oțil, declarații despre cel de-al doilea copil: „Următorul născut îi va purta numele…”

Dani Oțil a vorbit despre cel de-al doilea copil.

Dani Oțil, declarații despre cel de-al doilea copil: "Următorul născut îi va purta numele..."

Dani Oțil a vorbit despre cel de-al doilea copil, însă declarațiile amuzante ale prezentatorului de la Antena 1 nu ar trebui luate foarte mult în serios, dacă ținem cont de contextul în care au fost făcute.

Prezentatorul are o relație apropiată cu fanii și le dezvăluie pe rețelele de socializare detalii despre întâmpările prin care trece, unele mai serioase, alte mult mai amuzante.

Recent, Dani Oțil a împărtășit cu mult umor fanilor detalii despre interacțiunea pe care el și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au avut-o cu curierul care le livrează de obicei pachetele. El a mărturisit că soția lui a fost sunată de curier de opt ori, fără a răspunde, însă după numeroase apeluri, aceasta a răspuns, vorbind foarte frumos, deși curierul i-a făcut unele reproșuri.

„Azi a sunat curierul de 8 ori. Apoi ne-a răspuns răstit. Gabriela a vorbit frumos cu el. Dacă o sunam eu de 8 ori, nu mai veneam acasă 😂”, a scris Dani Oțil pe Instagram.

„Curierul a devenit atât de important pentru noi, încât:
– va fi invitat la nunta aia mare
– indiferent în ce ședință sunt, lui îi răspund… soției îi mai resping,
– următorul născut îi va purta numele,
– l-am întrebat în ce zodie e, doar ca să-i spun că zodiile noastre se înțeleg,
– când simt din ton că are o zi proastă, îi fac mici cadouri să îl îmbunez”, a scris Dani Oțil pe rețelele de socializare.

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au devenit pentru prima dată părinți în luna septembrie a anului 2021. Luca Tiago, băiețelul celor doi, s-a născut prin cezariană, iar Gabriela a făcut la acea vreme declarații sumare despre starea sa de sănătate, dar și despre cum se simțea fiul ei imediat după naștere, specificând că nu își dorește să dea foarte multe detalii despre lucruri intime.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul pe 24 octombrie 2021, în cadrul unui eveniment discret, organizat în mare secret, la care au participat doar familia și prietenii cuplului.

Creștinarea fiului lor, Luca Tiago, a fost celebrată în restaurantul pe care prezentatorul TV îl deține în București printr-o petrecere la care au luat parte doar familia, nașii și cei mai apropiați prieteni. Atmosfera evenimentului a fost întreținută de Raluka, care a cântat câteva piese. La eveniment au fost prezenți și Răzvan Simion și partenera lui, Daliana Răducan.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit pe 15 mai 2021. Au avut parte de o petrecere restrânsă, iar printre invitați s-au numărat Răzvan Simion, chef Nicolai Tand, Ramona Olaru, Florin Ristei și partenera lui, Naomi Hedman, Mihai Bobonete și soția lui.

Gabriela Prisăcariu, fosta câștigătoare a show-ului Supermodels by Cătălin Botezatu, formează cu Dani Oțil unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. Inițial, cei doi au avut o relație discretă, însă ulterior au început să se afișeze împreună.

Citește și:
Giulia Anghelescu are răspunsul perfect pentru cei care o acuză că nu este o mamă bună: „O asemenea mentalitate…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people