Cum s-a schimbat viața lui Dani Oțil, după căsătoria cu Gabriela Prisăcariu și ce planuri are pentru fiul său: „Ajungi la psiholog”

Dani Oțil a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Gabriela Prisăcariu și ce planuri de viitor are pentru fiul lui, Luca Tiago.

Cum s-a schimbat viața lui Dani Oțil, după căsătoria cu Gabriela Prisăcariu și ce planuri are pentru fiul său: „Ajungi la psiholog”

Dani Oțil a surprins pe toată lumea în direct, la emisiunea sa, cu o serie de dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul TV a oferit detalii din intimitate și a precizat cum i s-a schimbat viața după căsătorie. Atunci când vine vorba despre relația cu frumoasa lui soție, omul de televiziune nu se sfiește să „dea din casă”.

Prezentatorul TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu modelul Gabriela Prisăcariu, iar cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Ba mai mult, nașterea fiului lor, Luca Tiago, i-a făcut și mai uniți și se pot declara cu adevărat împliniți. Ei bine, atunci când vine vorba despre relația de cuplu, Dani Oțil nu ezită să ofere detalii fanilor, simțul umorului fiind evident în multe situații.

Cum s-a schimbat viața lui Dani Oțil după căsătorie

De această dată, Dani a oferit o serie de mărturisiri la „Neatza cu Răzvan și Dani” despre căsnicia cu soția sa. Prezentatorul a spus, într-o notă de amuzament, că a fost aproape să ajungă la psiholog după ce partenera lui i-a spus că are nevoie de trei perechi de șlapi pentru casă, fiecare cu o întrebuințare diferită.

„Când ești necăsătorit, nu ai șlapi, când ești căsătorit încep să apară, însă ți se explică că nu-i porți corect. Uite așa ajungi la psiholog. Ți se spune că șlapii de dus la garaj sunt unii, ăia de casă sunt unii, iar aia de dus afară sunt alții.”, a explicat Dani Oțil.

Prezentatorul TV are planuri mari pentru fiul său

Cu toate că viața i s-a schimbat considerabil de când a devenit tată, Dani Oțil radiază de fericire de fiecare dată când este în preajma fiului său. Deși Luca Tiago are doar câteva luni, tatăl lui are mari planuri pentru el. Dani a precizat că își va susține copilul în toate activitățile și îl va încuraja să fie tot timpul cel mai bun în orice face.

Cum Dani este un mare împătimit al curselor, acesta îi va insufla pasiunea sa și fiului lui. Prezentatorul vrea să îl ducă încă de mic pe Luca Tiago la cursele de motor, iar după ce va crește, îl va lăsa să participe singur. Desigur, el va fi cel mai mare susținător al său și primul în mulțime.

„O să fiu în jocul lui. O să-i spun că ‘te bate tati dacă nu ești pe locul 1.’ O să fiu la gardul fiecărei curse la care o să participe. Nu e o glumă, bineînțeles, chiar o să fiu acolo!”, a explicat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Totodată, Dani a precizat că are o cameră cu toate jocurile sale video, însă fiul lui va avea voie să le folosească abia când va crește mai mare. Pentru a se asigura că „moștenirea” rămâne intactă, iar jocurile nu vor fi distruse de cel mic, Luca Tiago nu va avea acces la ele până la vârsta de 14 ani.

„Acolo este strict interzis. Până la 14 ani nu intră acolo că le strică și eu am investit mult, nu pot să-l las singur. (…)”, a mai spus Dani Oțil.

Citește și:
Mihai Morar, mândru de performanțele fiicei sale, Mara: „Tare bun e copilul ăsta'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people