Ce probleme de sănătate au Gabriela Prisăcariu și fiul ei, Luca Tiago

Gabriela Prisăcariu și fiul ei, Luca Tiago, se confruntă cu noi probleme de sănătate. Ce a declarat soția lui Dani Oțil?

Ce probleme de sănătate au Gabriela Prisăcariu și fiul ei, Luca Tiago

Gabriela Prisăcariu a povestit pe rețelele de socializare care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă în această perioadă. Soția lui Dani Oțil a vorbit și despre starea de sănătate a fiului ei, Luca Tiago. 

Urmăritorii Gabrielei Prisăcariu s-au obișnuit deja ca modelul să le împărtășească diferite momente prin care trece în viață, chiar și cele mai puțin plăcute. Recent, într-o serie de Instastories, soția lui Dani Oțil a mărturisit că ea și băiatul ei, Luca Tiago, sunt din nou răciți. În urmă cu câteva săptămâni, s-au confruntat cu aceleași probleme de sănătate. 

„Am răcit foarte tare. Mai întâi a făcut bebe muci, pe urmă am făcut și eu muci. Pe urmă iar a făcut și bebe muci, suntem praf. Avem niște nopți grozave. Am nevoie de foarte multă cafea”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram. 

În urmă cu ceva timp, Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare prin ce momente mai dificile au trecut ea și fiul ei, Luca Tiago, și micuțul având anumite afecțiuni. Soția lui Dani Oțil a dezvăluit că problemele au pornit după ce atât ea, cât și fiul ei au avut COVID-19.

„Am slăbit după Covid-19 mult mai tare, deși nu am vrut. Am și celulită. Eu am fost gripată, covidată și mi-a fost extrem de rău. A trebuit să iau extrem de multe pastile și a trebuit să întrerup alăptatul pentru că nu puteam să supun copilul la un risc.

Nu mă așteptam să îl las de la sân așa devreme (…) Mi-am dorit să-l alăptez până la 6 luni, dar nu am reușit decât până la 4 luni”, le-a explicat Gabriela Prisăcariu fanilor pe Instagram.

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au devenit pentru prima dată părinți în luna septembrie a anului 2021. Luca Tiago, băiețelul celor doi, s-a născut prin cezariană, iar Gabriela a făcut la acea vreme declarații sumare despre starea sa de sănătate, dar și despre cum se simțea fiul ei imediat după naștere, specificând că nu își dorește să dea foarte multe detalii despre lucruri intime. 

Citește și:
Decizia importantă luată de Lili Sandu. Ce a anunțat despre fiul ei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people