Decizia importantă luată de Lili Sandu. Ce a anunțat despre fiul ei

Lili Sandu a povestit ce decizie importantă a luat cu privire la fiul ei.

Decizia importantă luată de Lili Sandu. Ce a anunțat despre fiul ei

Lili Sandu și partenerul ei, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în luna august a anului 2020.

Lili Sandu și Silviu Țolu, partenerul ei, împărtășesc destul de des cu fanii de pe Instagram imagini cu fiul lor, Thomas Jay, și îi țin la curent cu toate deciziile importante pe care le iau în ceea ce îl privește pe cel mic.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Lili Sandu a dezvăluit fanilor că a decis că este momentul ca băiețelul ei să meargă la grădiniță și a vorbit despre cum s-a acomodat cel mic chiar din prima zi.

„Deci am avut, așa, niște momente de anxietate, când am văzut că a plecat cu doamna educatoare. Doamna l-a luat în brațe și a plecat cu el. Oh, pune altcineva mâna pe bebele meu! Azi am început perioada de adaptare, eu sunt aici, în curte, îl aștept”, a spus, cu emoție, Lili Sandu, dezvăluind că a ales ca băiatul ei să meargă la o grădiniță privată.

„Nu-mi vine să cred ce repede s-a adaptat. Într-un minut. Am ajuns, a făcut cunoștință cu educatoarea, i-a arătat un pic apa și gata. Mi-ar fi plăcut să vin și eu cu el aici la grădiniță, să stau cu el ziua”, a mai povestit vedeta.

Lili Sandu le-a mai dezvăluit fanilor că a preferat să aștepte în curtea grădiniței pentru a se asigura că Thomas Jay se acomodează și a păstrat legătura cu educatoarea prin intermediul mesajelor.

„Cu siguranță o săptămână, zece zile o să vin și o să stau cu el, ca să se acomodeze, să fiu eu convinsă că totul e în regulă. Niciun disconfort. S-a acomodat de parcă aici s-ar fi născut, în grădiniță”, a mai spus vedeta.

Într-un interviu acordat recent, Lili Sandu și Silviu Țolu au povestit că fiul lor, Thomas Jay Cristian, le-a schimbat complet viața, inclusiv relația de cuplu.

„Nu mai avem același program, intervin alte responsabilități de fiecare parte”, a declarat Silviu. „Tot ce facem îl are pe el în prim-plan acum. Nu mai suntem noi… noi eram genul care ne luam bagajele și plecam”, a completat Lili.

Cei doi au vorbit și despre posibilitatea de a deveni din nou părinți, mărturisind că și-ar dori ca în viitor să își mărească familia.

„Sincer, la cât de bine m-am simțit în timpul sarcinii și la cât de ușor m-am recuperat, clar aș mai vrea să mai avem copii, doar că mai sunt și alți factori de care trebuie să ținem cont. Plus că e foarte dificil cu un copil mic. Încă ne confruntăm cu mici probleme”, a declarat Lili Sandu pentru aceeași sursă.

Citește și:
Primele imagini cu Bruce Willis, după ce a anunțat că renunță la actorie, diagnosticat fiind cu afazie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people